• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.05.2017

12:32

VMRO: Zaev će morati da odgovara za državni udar!

Balkan

VMRO: Zaev će morati da odgovara za državni udar!

Podeli vest

Nakon što je Talat Džaferi preuzeo funkciju predsednika Sobranja i ušao u kabinet, gde mu je prvi sagovornik bio šef Delegacije EU u Skoplju Samuel Žbogar, oglasila se VMRO-DPMNE Nikole Gruevskog, porukom da SDSM Zorana Zaeva mora da snosi političku i pravnu odgovornost za dešavanja od četvrtka, 27. aprila

SDSM, kako se navodi u saopštenju, mora da podnese političku i pravnu odgovornost za "državni udar", koji se dogodio u četvrtak uveče kada je predsednik parlamenta "izabran na nelegalan" način, čime je "napravljen opasan presedan", koji bi mogao da preraste u praksu.

Očito je, primećuju iz VMRO - DPMNE da se Zaevu veoma žuri da realizuje takozvanu tiransku platformu. koja podrazumeva, između ostalog, uvođenje dvojezičnosti u Makedonijji.

"SDSM treba da prestane da tera inat sopstvenom narodu. SDSM treba da brine o svom narodu i da radi za svoj narod, a ne obrnuto. Narod traži da se SDSM odrekne tzv. tiranske platforme. Vreme je da SDSM posluša glas naroda, koji je na nogama. Makedonija se budi..", poručili su iz VMRO-DPMNE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija