• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: avaz.ba/informer.rs

04.05.2017

21:37

JEZIV ZLOČIN U GORAŽDU: Sekirom iskasapio majku, babu i očuha, pa se predao policiji!

Balkan

JEZIV ZLOČIN U GORAŽDU: Sekirom iskasapio majku, babu i očuha, pa se predao policiji!

Podeli vest

Nezir Kamenica (21) iz Goražda iskasapio je sekirom na spavanju rođenu majku, babu i očuha, prenosi bošnjački mediji... Štravičan zločin dogodio se 2. maja, a ubica se nakon toga uputio ka Sarajevu gde se predao policiji

Kako navodi Avaz.ba, za sada nisu poznati motivi ovog monstruoznog zločina, ali se spekuliše da je Kamenica bio u lošim odnosima sa očuhom.

Ono što se, sa druge strane, za sada sa sigurnošću zna,  jeste da je ubica žrtve prekrio jorganom, zaključao kući i bacio ključ.

Prema pisanju sarajevskog portala, ubica je bio problematične naravi. Retko je komunicirao sa okolinom, a jedan od njegove braće neko vreme proveo je u zatvoru.

- Nikada se ne bi prvi pozdravio. Na putu ka gradu stao bih da ga povezem autom, ali je on to odbijao. Bio je skroz čudan tip - rekao nam je Nezirov komšija.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija