• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr

06.05.2017

10:26

KOLINDA SE OBRUKALA ZA MEDALJU! Postavila čestitku povodom ulaska u NATO na lažnom Tviter profilu Filipa Vujanovića!

Balkan

KOLINDA SE OBRUKALA ZA MEDALJU! Postavila čestitku povodom ulaska u NATO na lažnom Tviter profilu Filipa Vujanovića!

Podeli vest

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović sa svog službenog Tviter naloga uputila je čestitku crnogorskom predsedniku zbog ulaska u NATO

 

Jedini problem je u tome što je čestitku uputila na lažni Tviter profil, piše portal Index.hr.

Kitarovićeva je u svojoj objavi označila kolegu Filipa Vujanovića, koji uopšte nema Tviter, tako da je Kolinda čestitku objavila na lažnom profilu koji objavljuje poruke imitirajući predsednikovu govornu manu.

Nije dugo trebalo da se javi "Filip Vujanović" i pozove je na piće, a potom se javio i lažni profil bivšeg premijera Mila Đukanovića koji je napisao da će srediti da piće popiju na Svetom Stefanu.

printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Grigorije MMM

pre 6 godina

A kako bi bilo da je i njen profil lažan, pa su isto društvo.

CAPAJEV

pre 6 godina

COKOLINDA JE CUDO NEBESKO KO I NJENA NDH ha ha ha

nesko

pre 6 godina

Pa jel moguce da je ovaj filip toliki debil.Nepismen.Jadno al nista cudno sa obzirom da tamo jedino uspeva buzge,magarci,masline i sipak.If ova cetri samo nemoze biti maslina .Slina da.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija