• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.05.2017

17:41

DOBIO PO UŠIMA OD SAD?! Džaferi morao da skloni zastavu albanije iz svog kabineta!

Balkan

DOBIO PO UŠIMA OD SAD?! Džaferi morao da skloni zastavu albanije iz svog kabineta!

Podeli vest

Pet dana od incidenta sa zastavom Albanije, koju je uneo prvog dana preuzimanja dužnosti, predsednik Sobranja Talat Džaferi bio je danas domaćin ambasadoru SAD u Skoplju Džesu Bejliju sa kojim je razgovarao u svom kabinetu, gde su bile istaknute tri makedonske i američka zastava

Kako je preneo portal sdk.mk, Džaferi je odustao od zastave Albanije u svom kabinetu na zahtev njegov stranačkog šefa, pedsednika DUI Ali Ahmetija.

Od Ahmetija su to, kako se navodi, telefonom tražili neki ambasadori koji smatraju da je to provokacija, preneo je portal Gazeta Vesti.

Džaferi je, naime, preuzevši dužnost predsednika Sobranja 3. maja u kabinet uneo dve zastave Albanije, ali ih je ubrzo nakon toga uklonio pošto su neki ambasadori upozorili Ahmetija da je to nepotrebna provokacija, preneo je i portal sdk.mk.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vlada

pre 6 godina

....ne radujte se, sve je to "igranka", jer da se poštuje pravo i volja makedonskog naroda - ne bi on ni ušao u kabinet, a zastavica je unesi - iznesi!

BorisDe

pre 6 godina

Pa Makedonci jeste li vi naši ili ste šiptari? Na ulice i da se tuče ova gamad, branite svoju državu do poslednjeg daha, sakriveno oružje oko kuče i udri bagru separatistićku šiptarsku pa i natovsku EU administraciju. Terajte ih u pm. Tako se brani zemlja a onda sve političare koji su radili protiv MKD i bili sa zapadom METAK u potiljak i stvar rešena.

Angel Mk

pre 6 godina

Haha,bravo majstore svaka ti cast,kako si ovo izrezirao nemogu da verujem,pa za tebe je holivud sta ces ti u Srbija? Ti mi pricas kako se brani zemlja?pa dal je ovo moguce?dal ja sanjam? Ili ti zivis u 1950g,il si corav,pa kako to branis zemlju,a siptari ti uzeli kosovo?ajde sad i ti kazi kako su makedonci krivi i za to. Pa sta se brukas bolje cuti,ti mi pricas kako se brani zemlja,nemoguce!!!

Maxmen

pre 6 godina

Kako igra kako dreser zapoveda,ima vremena za zastavu, stani malo, kad $$$ da odobrenje onda radite po volji.

Mara

pre 6 godina

Sta se moze ocekivatu od divljaka i mafijaske olosi, nego da na divljacki nacin otimaju i prisvajaju tudje a da im pomazu isti takvi olosi, debili iz Evrope i Amerike pa i Makedonije.Kukolja ima na svakom cosku na zalost,treba ga sto pre odvojiti od zita i spaliti.\n

marko

pre 6 godina

Sve fazoni i fore, nista se tu ne menja. Ameri ga uce kako da prica jedno a radi drugo, kao i oni sami. Uuu, bas se uklanjanjem zastavoce sve promenilo.

Nesa

pre 6 godina

Posto je nelegitimno izglasan treba ga se isto tako i resiti - nelegitimno, tako je i sa pokusajem proglasenja lazne nezavisnosti za teritoriju juzne srpske pokrajine Kosova i Metohije;

Nina

pre 6 godina

Ode citava Makedonija Siptarima. Lakse to nego da cepaju deo Makedonije. A Makedonci misle da je to demokratija.

Arhangel

pre 6 godina

Gospodo Makedonci sta trazi 20 posto Siptara u vlasti Makedonije. Jeste li vi coravi ili slepi. Zasto dozvoljavate da vam neko nesto namece. Jeste li vi gazde u svojoj kuci ili drljavi Siptari. P.S. Siptarske prljave i krvave pare vam ne trabaju. Pozdrav od makedonskog zeta.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija