• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.05.2017

23:29

DŽAFERI ZVANIČNO NA ČELU SOBRANJA: Pristalice inicijative "Za zajedničku Makedoniju" protestovale po 72. put!

Balkan

DŽAFERI ZVANIČNO NA ČELU SOBRANJA: Pristalice inicijative "Za zajedničku Makedoniju" protestovale po 72. put!

Podeli vest

Pristalice građanske inicijative Za zajedničku Makedoniju večeras su po 72. put prošli ulicama Skoplja u znak podrške jedinstvu države i zatražili što skorije održavanje novih izbora

Građani su kao i obično započeli protestni marš od zgrade Vlade a odatle su se uputili ka kancelariji EU izvikujući parole da ne žele dvojezičnost u svom gradu, kao ni na celoj teritoriji Makedoniji, ali ni promenu himne i državnih znamenja i grba, prenosi MIA.

U međuvremenu, u Službenom glasniku objavljena je odluka o izboru predstavnika albanske stranke DUI Talata Džaferija koji je od danas zvanično predsednik Sobranja.

Makedonskom predsedniku Ðorđu Ivanovu praktično od danas teče rok od 10 dana tokom kojeg on treba da odluči da li će mandat za sastav nove vlade dodeliti lideru SDSM Zoranu Zaevu.

ŠIPTARI VEĆ PRIPOJILI CELU MAKEDONIJU: Zvanična Tirana više i ne krije nameru DA ANEKTIRA komšije!

LAZANSKI: Jug Balkana ulazi u opasnu fazu - ALBANSKO PITANJE JE BOMBA SA ODLOŽENIM DEJSTVOM!

VMRO-DPMNE: Cela Makedonija postala žrtva izdajničke politike kriminalca ZAEVA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sasa

pre 6 godina

Nista vi nece lpstici sa mirnim marsom...ali bas nista...niko nikada nije.tako nista uspeo...zna se kako.se stiti drzava i kako se bori protiv nekoga...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17