• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

13.05.2017

16:36

(VIDEO) TRAGEDIJA KOD MOSTARA: U padu aviona poginuo instruktori i troje dece

Balkan

(VIDEO) TRAGEDIJA KOD MOSTARA: U padu aviona poginuo instruktori i troje dece

Podeli vest

Sportski avion srušio se danas u mostarskom naselju Rodoč, udaljenom oko 200 metara od Aluminijskog kombinata. U nesreći je smrtno stradalo pet osoba među kojima je troje dece

Avion se srušio u 15:50 sati u naselju Jasenica, a kako je kazao ministar unutrašnjih poslova HNK Sladan Bevanda, smrtno su stradali pilot, mlada muška osoba i troje dece, prenosi Klix.ba.

 

 

Policijske ekipe, kao i ekipe hitne pomoći i vatrogasaca su pristigle na teren, a na mesto dogadaja stigao je i tužilac Milan Ristić.

 

 

Inače, danas je u Vazdušnoj luci Mostar organizovana manifestacija "Dani otvorenih vrata" i u okviru nje promotivni tandem skokovi iz aviona, te panoramski letovi iznad Mostara.

Na lice mesta stigao je direktor Međunarodnog aerodroma Mostar, Marin Raspudić, koji je kroz plač rekao da poginula deca dvojice zaposlenih aerodroma. Jedan, koji je izgubio dvoje dece, radi kao vatrogasac, dok drugi radi na kontrolnom tornju.

- Ovo je tragedija, užasna tragedija - kazao je jecajući Raspudić, a kako Avaz nezvanično prenosi, deca su imala između sedam i deset godina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
xx

pre 6 godina

tragedija je da se sad cupaju za kosu. sta ce deca u avionu?? pa svako zna da se avion moze srusiti , to se svakodnevno dogadja...zato se pitam sta ce dete u avionu osim ako nije zivotno ugrozeno da se sto brze prenese do mjesta gde mu se moze pomoci ?...cak i tad nekad ne stignu , kao npr. beba u vojnom helikopteru....ali tada je osjecaj drukciji nego sada , kada su deca zbog zabave otisla u smrt...katastrofa....jadna deca ko o njihovom zivotu brine!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija