• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: cdm

16.05.2017

10:04

ZMIJA SE UŠUNJALA KOD TRUDNICA: Frka u Kliničkom centru CG!

Balkan

ZMIJA SE UŠUNJALA KOD TRUDNICA: Frka u Kliničkom centru CG!

Podeli vest

Na četvrtom spratu Klinike za ginekologiju i akušerstvo u U Kliničkom centru vatrogasci su uklonili zmiju, potvrđeno je Pobedi iz KCCG i Vatrogasne službe

Osoblje je saznalo da se zmija ušunjala na njihovo odeljenje nakon što je jedan Podgoričanin, koji je došao u posetu pacijentu, primetio u hodniku.

- Izašao sam iz bolesničke sobe u hodnik sasvim slučajno jer mi je zazvonio telefon. Šokirao sam se kad sam u hodniku vidio sklupčanu šarenu zmiju. Ona nije dugo mirovala, već se uputila u obližnju prostoriju, odnosno biblioteku, čija su vrata bila otvorena. Nisam mogao da verujem što vidim. Odmah sam pozvao medicinsku sestru, koja je vrisnula nakon što je ugledala i pozvala Vatrogasnu - ispričao je on.

U Vatrogasnoj službi su kažu da se zmija sakrila ispod ormara u biblioteci na ginekologiji  i da je brzo je uhvaćena. 

- Sa posebnim hvataljkama uklonjena je i stavljena u teglu. Reč je o smuku - kazali su iz Vatrogasne.

Direktorka Kliničkog centra Zorica Kovačević kaže da ne zna kako je zmija došla na četvrti sprat, ali i da su u toj ustanovi odmah reagovali.

- Prema mojim saznanjima, ovo je prvi put da se ovako nešto desi u Kliničkom centru. Ko zna kuda je ušla, odakle je izmilila - kazala je Kovačević


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija