• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dnevnik.hr

17.05.2017

21:39

USTAŠKI PEVAČ TOMPSON RONI SUZE: Hoću da radim u Sloveniji, država da me zaštiti kao hrvatskog građanina

Balkan

USTAŠKI PEVAČ TOMPSON RONI SUZE: Hoću da radim u Sloveniji, država da me zaštiti kao hrvatskog građanina

Podeli vest

Koncert Marka Perkovića Tompsona u Mariboru neće biti održan, tačnije hrvatskom pevaču, čiji je nastup proteklih meseci digao Sloveniju na noge, koncert je zabranjen

Organizator koncerta Milan Trol izjavio je da je koncert muzički događaj i najavio da će podneti žalbu na odluku o zabrani koncerta.

- Oni koji su nas pozvali dobili su dozvolu pre dva i po meseca. Juče je odjednom policija promenila mišljenje. Neverovatno mi to deluje, nekorektno, da ne kažem licemerno- naveo je Tompson.

On dodaje da je razočaran, jer “etikete koje mu se pripisuju nisu tačne”. 

- Može se iščitati da je politika sigurno uključena i to verovatno viša slovenačka politika. Mi smo u kontaktu sa hrvatskim Ministarstvom spoljnih poslova i tražili smo da nas zaštite kao hrvatske građane koji žele da rade u Sloveniji. Dobili smo neke odgovore da će učiniti sve da do toga više ne dođe- rekao je on.

RAMPA ZA USTAŠE! Slovenci zvanično zabranili Tomsonov koncert u Mariboru!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maxmen

pre 6 godina

Halo tompi,pa vidis da te mrze svi oko tvoje domovine,idi u Split ,Knin;Pirovac, tamo lako zaradjuj kune,Europa ti ne da €€€.

goran

pre 6 godina

Nije to nikakav muzički događaj.To je ustaški događaj.Bogu hvala da su slovenci normalni pa vide šta je to.

Mara

pre 6 godina

Pa sta si mislio, da skupljas ustase oko sebe i da onanisete na najbestidniji nacin,a normalan svet da gleda mirno vasu necivilizovanu sramotubruku i fivljanje. Eee,neces vala,slovenci nisu paranoidni sizofrenicari,vec normalan svet kakav vi nikad necete da budete i zato im ne treba takav pomahnitali ludak.\n

BorisDe

pre 6 godina

Sve pohvale Sloveniji i Slovencima. Ovo je bilo ljudski i pravedno. Ajde svi u Beograd da nazdravimo ko ljudi. Živeli!

ANTE BAN

pre 6 godina

ISKRENO; ne zaslužuje da mu dozvole da rasdi! Ima strašno loše menadžere, i oni su glavni krivci što mu je zabranjeno pjevanje! Trebali su dogovoriti koje melodije se smiju izvoditi, jer- nisu sve nacionalističlke, nego samo neke!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17