• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje Novosti

27.05.2017

20:59

UBISTVO LJUBAVNIKA U SELU KOD PRIJEDORA: Kad je zatekao ženu sa drugim, ALIJA JE POTEGAO NOŽ!

Balkan

UBISTVO LJUBAVNIKA U SELU KOD PRIJEDORA: Kad je zatekao ženu sa drugim, ALIJA JE POTEGAO NOŽ!

Podeli vest

Strašan zločin otkriven jutros u selu kraj Prijedora. Ubistvo se dogodilo jutros oko 7 sati u mestu Srednji Jakupovići

Alija Hrustić (48) iz Kamičana, kod Prijedora, sam se prijavio policiji nakon što je, kako se sumnja, nožem i sekirom usmrtio svoju suprugu Azru Hrustić (35) iz Prijedora, s kojom u proteklih nekoliko meseci nije živeo zajedno, te Envera Halilagića (41) iz Bihaća kojeg je s njom zatekao - pišu portali u BiH.

Ubistvo se dogodilo jutros oko 7 sati u mestu Srednji Jakupovići, u kojem je ubijena žena kraće vreme stanovala.

Identitet ubijenih i osumnjičenih potvrdio je portparol Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Maja Đaković Vidović.

- Uviđaj obavlja dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Siniša Marković, zajedno s policijskim službenicima PU Prijedor. Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne mere, radnje i veštačenja radi utvrđivanja svih okolnosti počinjenog krivičnog dela. Naložena je obdukcija beživotnih tela - kaže Đaković Vidović.

Osumnjičeni je uhapšen, a nakon završene kriminalističke obrade uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu biće sproveden u Okružno javno tužilaštvo radi ispitivanja.

Kako ističu meštani, koji Aliju poznaju, reč je, inače, o mirnom muškarcu za kojeg se nikad ne bi reklo da će nešto ovako učiniti.

Kažu i da je u toku bila brakorazvodna parnica između supružnika.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejan

pre 6 godina

Ali Hakija nikad neće sa bara, sa bara se niko ne vrača........

ciki

pre 6 godina

Ne prijatelju. Iako Muslimane ne podnosim, a zene volim jer nisam peder, ja bih ga oslobodio. Zene moraju jednom da shvate da su glavni uzrok svih nasilja. Mogla je da saceka da se razvede, vrati prezime koje je uzela od njega pa onda nek radi sta hoce i sa kime hoce. Ali je ona kurvanje zapocela jos pre pocetka razvoda. E sad se moze sa ljubavnikom jebati kod alaha do mile volje.

JA BRATE

pre 6 godina

То аљо. Кад су они прекршили "не учини прељубе", што би ти поштовао "не убиј".

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija