• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.05.2017

17:43

CRNOGORSKI PREMIJER MARKOVIĆ OSUĐUJE RUSIJU: Crna lista je izraz destrukcije i primitivizma nedemokratskog režima!

Balkan

CRNOGORSKI PREMIJER MARKOVIĆ OSUĐUJE RUSIJU: Crna lista je izraz destrukcije i primitivizma nedemokratskog režima!

Podeli vest

Premijer Duško Marković ocenio je danas da je "crna lista", kojom je državnom vrhu Crne Gore, ministrima, poslanicima koji su se zalagali za Protokol o priključenju NATO i direktorima velikih firmi zabranjen ulaz u Rusiju, je destrukcija i primitivizam ruskog režima

Podgorička Pobjeda objavila je danas da su premijer Marković, predsednik parlamenta Ivan Brajović i lider DPS Milo Ðukanović proglašeni nepoželjnima, a njihova imena su "crnoj listi" Rusije.

Marković je u okviru "premijerskog sata" u parlamentu reka da je "praksa Rusije" da takve spiskove proglašava tajnom.

ĐETIĆ NJET! U Rusiji nepoželjni Ðukanović, Marković, Brajović i 46 poslanika koji su glasali za ulazak u NATO?!​

Premijer je kazao da će demokratija uvek pobediti nedemokratiju.

- Crna Gora ide putem razvoja demokratije, ali nas je razočarao ovakav odnos prema Crnoj Gori i iznenađuje takav nivo destrukcije i primitivizma jednog režima koji do sada nije zabeležen. Mi sigurno nećemo posustati - rekao je Marković, preneo je portal CdM.

RUSKE ŠALJIVDŽIJE NAMAGRAČILE ĐUKANOVIĆA I MARKOVIĆA: Za sve im kriva Rusija, crnogorski političari OTKRILI PRAVO LICE!

On je, govoreći o razgovorima sa ruskim komičarima, Leksusu i Vovanu, koji su poznati po tome što zovu visoke državnike širom sveta i predstavljaju se kao njihove kolege, rekao da te podvale potvrđuju da vlada nema šta da krije.

- To je samo još jedna podvala istog mentora koja potvrđuje da smo mi u Crnoj Gori spremni da kažemo sve što mislimo i da nemamo skrivenu agendu. Te razgovore nisam preslušavao jer tačno znam šta sam rekao.

DONALD POKAZAO CRNOGORCIMA GDE IM JE MESTO! Aleksej Puškov objasnio zašto je Tramp gurnuo Duška Markovića!

Uopšte nije tačno, pošto je to na društvenim mrežama vi proverite da li sam to rekao da će biti potvrđena. Ja sam samo rekao da sudski postupak imati za rezultat da nikada niko više ne krene na Crnu Goru i ne uradi ništa protiv svoje države - rekao je Marković.

Inače, Marković 5. juna putuje u Vašington, gde će prisustvovati ceremoniji predavanja dokumenta o priključenju NATO.

Dokument je predati ministar spoljnih poslova Crne Gore.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nina

pre 6 godina

Ako je iko primitivan to su montenegrians. Sad se utrkuju sa zapadom ko ce gore stvari reci o Rusiji samo da im se dodvore. Kako su nisko pali I kako su bedni.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Да расправљам са ЈАДАМА... - нећу...Толико нисам.... - ЈАДАН...!!

dragan

pre 6 godina

Opsta panika u Rusiji povecana borbena gotovost (cak i u svemiru) Narod pravi zalihe hrane..... Bogami opasno im zapretili crnogorci Jad i beda od naroda (CAST izuzetcima) ako se tako uopste moze nazvati Otisli ste pod skute nato a tamo ne mirise bas lepo ...

nepoznati

pre 6 godina

U 20 evrica da ce milogorci da nadmase siptare i same amere u pljuvanju Rusije.\n

Nebojsa

pre 6 godina

A oni su kao demokrate pa nisu hteli da dopuste referendum o ulasku u NATO i nije primitivizam da uvedu sankcije Rusiji a primitivizam smatraju ako im Rusija vrati istom merom.\nSta bi oni rekli da je Putin onako zgrabio i odgurnuo ovu bedu od premijera Crne Gore. \n

RINGISPIL

pre 6 godina

Markoviću samo polako, ako hoćeš duboko namaži se prvo vazelinom ili glicerinom ipak bolje klizi. U gazdinom čmaru je velika gužva moraćeš djetiću POLAKO.

Nenad

pre 6 godina

Ajmo djetici sankcije rusiji da nemaju ni hleba kupiti pa onda ih napadnete koliko vas ima sto hiljada u crnoj gori i sesto hiljada u srbiji pa udri rusija mora puci kada udari vele sila na celu sa napoleona mila djukanovica \n

SARA

pre 6 godina

SVIM DJUKANOVICIMA TOJ NOVOJ NACIJI BI UVELA SANKCIJE I ZABRANU U RUSIJU I U SRBIJU.\nSRBIMA CRNOGORCIMA SRDACNO IH DOCEKATI.\nMILOGORCI SU BEDA\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija