• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dobromirović

02.06.2017

20:06

MILO NATOGORAC OBJAVIO RAT PUTINU: Njegoš se u grobu prevrće, CRNA GORA NIKAD CRNJA!

Balkan

MILO NATOGORAC OBJAVIO RAT PUTINU: Njegoš se u grobu prevrće, CRNA GORA NIKAD CRNJA!

Podeli vest

Režim u Podgorici na crnu listu stavio najbliže Putinove saradnike: Dmitrija Rogozina, Nikolaja Patruševa, Sergeja Železnjaka, kao i predsednika Čečenije Ramzana Kadirova... Na spisku ukupno 149 ruskih funkcionera

NATO režim u Podgorici kojim upravlja Milo Đukanović juče je i zvanično objavio totalni politički rat Moskvi i Vladimiru Vladimiroviču Putinu!

Crnogorska vlast je napravila "crnu listu" na koju je stavila najbliže saradnike ruskog predsednika Putina: potpredsednika vlade Dmitrija Rogozina, šefa obaveštajnih službi Nikolaja Patruševa, kao i zamenika generalnog sekretara Jedinstvene Rusije Sergeja Železnjaka.

Kako piše podgorička "Pobjeda", na spisku nepoželjnih "crnogorskih neprijatelja" nalaze se i ruski biznismen, vlasnik TV Carigrad Konstantin Malofejev i predsednik Čečenije Ramzan Kadirov.

Najprljaviji zadatak

Podgorica je ovaj potez povukla samo dan pošto je Moskva zabranila ulazak u zemlju Milu Đukanoviću i još 69 najviših crnogorskih funkcionera.

"Crna Gora je zabranila ulazak na svoju teritoriju za 149 državljana Rusije i Ukrajine zbog njihove uloge u ukrajinskoj krizi i aneksije poluostrva Krim. Spisak nepoželjnih formiran je na osnovu odluke Evropskog saveta. Ovom odlukom ograničava se ulazak i raspolaganje imovinom i sredstvima licima koja su odgovorna za aktivno podržavanje politike koja podriva teritorijalni integritet, suverenitet i nezavisnost Ukrajine", piše podgorička "Pobjeda", koja podseća da se Podgorica još 2014. godine pridružila sankcijama EU protiv Rusije zbog krize u Ukrajini.

Poturica gori od Turčina
Kao nova članica NATO, Podgorica se ponaša u skladu sa starim pravilom da je poturica gori od Turčina
Stevica Deđanski, Centar za razvoj međunarodne saradnje

I dok se Milo Đukanović i ruski funkcioneri nisu oglašavali ovim povodom, predsednik Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović ocenjuje da Crna Gora obavlja "najprljaviji mogući zadatak".

- Njima je naređeno da budu najgori neprijatelj Rusije i Srbije. Režim na čelu sa Milom Đukanovićem na taj način je sebi zacrtao jasan put ka svom kraju i zatvoru. Taj režim svima pravi problem, a ponajviše narodu u Crnoj Gori. Ta država je pred ekonomskim kolapsom jer je više nego jasno da će im sada propasti turistička sezona... - naglašava Parović.

Antiruska politika

Stevica Deđanski, predsednik Centra za razvoj međunarodne saradnje, ocenjuje da Crna Gora konstantno vodi antirusku politiku.

- Kao nova članica NATO pakta, Podgorica se ponaša u skladu sa starim pravilom koje glasi da je poturica gori od Turčina. Srpski narod ima mnogo iskustva sa takvima, pa možemo da shvatimo ko su i kakvi su novi "montenigeri". Srbi u Crnoj Gori se toga stide, a verujem i velika većina građana te države... - zaključuje Deđanski.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran

pre 6 godina

Uvesti reciprocitetnu naplatu boravišne takse svim građanima Crne Gore, uz obavezno prijavljivanje boravka, upravo onako kako to oni godinama pedantno sprovode.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Људи као Мило Ђукановић, никада нису имали стида...Таква реч : "стид" , у новом црногорском речнику ... - више не "станује"...!!

nepoznati

pre 6 godina

Smece od \"drzave\".Ne vidim razliku izmedju njih i siptara.\n

bosko

pre 6 godina

ti si jedno smece,mozes da vrijedas Djukanovica ali ne Crnu Goru.

cccc

pre 6 godina

Pa zašto ste mu dozvolili da napravi prdačinu od države

KoleM

pre 6 godina

U toj "prdačini" je plata 50% veća nego u Srbiji. Mi smo najgori, oni su se opametili. Bravo za poteze Crne Gore.

cccc

pre 6 godina

U koji voz ćete da sednete da dođete svi u Beograd da vas domaćinski dočekamo.

Stanko

pre 6 godina

Da li ste poceli da se kupate? Svi u voz kojim ste dosli.imate sva prava gosti,a jos i lajete.vi niste za konentar.

Amater

pre 6 godina

OVA OPOZICIJA NEMA MUDA A NI SNAGE DA SE SUPROTSTAVI MILU KOJI VLADA KAO SULTAN.CRNOGORCI IZLAZE IZ SVOJIH KUCA SAMO KADA JE GLASANJE JER SE SAMO TADA PLACA.

Johan

pre 6 godina

Bravo. Za Montenegro I za milu Dosta je bill ruskog robovanja Montenegro nije kao Srbija 600 godina pod turcima azadnji 37 pod rusima Bravo za Montenegro

Bane

pre 6 godina

Večito su vas tucali Turci( sa crnogorskim pristankom), a sada će Šiptari( opet sa pristankom crnogorskih degenerika)!

Alex

pre 6 godina

Kakva opozicija svi su isti,samo se foliraju kao ovi beogradski crnogorci sto su na budzetu Srbije a rade za Crnu Goru i ponekad pljuju Srbiju.

Rade

pre 6 godina

Ni manje gržave ni većeg sranja od pogani što sebe ponižavaju. Vi jade zaratili sa velikim Vladimirom i još većom Rusijom. Svi crnogorci u so da se pretvorite nebi rusima ručak zasolili . Žalosno i smešno.

Taras Buljba

pre 6 godina

"Сад ми је јасно зашто тигрови једу своје младе" - Ал Капоне.

bobo

pre 6 godina

Nekad mile car.\nSad milo jado.\nMenjam pasos zbog tebe pederu.\n

vlada

pre 6 godina

Šta reći .... tu jedino ima posla za psihijatra!

Mile

pre 6 godina

Koliko košta da prebacimo VLADIKU u REPUBLIKU SRPSKU.U slučaju ne daj bože rata znamo ko je legitiman cilj.

R Marković

pre 6 godina

Milo Đukanović i Putin. Crna Gora i Rusija. To su nesamerljive stvari. A čak i deo podguzne i ništavne Crne Gore na čeliu sa Milom ne zaslužuju da im se posveti i jedna rečenica u najtiražnijim novinama na Balkanu. Nije ovo baš primereno ali ne mogu da se uzdržim

Srbija

pre 6 godina

Predlazem da Srbija protera i zabrani ulazak svim crnogorskim kriminalcima te i da izvrsi reviziju kako su dobili drzavljanstvo.Ukolko Srbija pasivno gleda na Crnogorce koji sacinjavaju kariku vlasti,bojim se da ce za par godina pretvoriti Srbiju u Crnu Goru i imati veca prava od Srba sa korenima iz Srbije.Svi crnogorci u Srbiji podreavaju i rade za Mila Djukanovica.

nesa

pre 6 godina

prodavali su rusima zemlju a sada im digli nenormalne poreze ne oprastaju rusi to tako lako.

Johan

pre 6 godina

Stvarno zalosno see raspravljati sa nepismenim ljudima.Crna gora je1400 godina jedina nezavisna drzava dok srbije bosne hrvatske ITDostale nisu niti postojale osim dubrovacke republike Bas zato neka ostane nezavisna of rusije I ostali. A new spomenjite crnogorskog vladiku jer je to jedna osoba koja see ne mjesa udrzavne problem

mirko

pre 6 godina

Nije mi jasno gde ti tu vidis nezavisnost. Cemerna gora je u Nato paktu... Tesko da moze biti zavisnija od toga... A sad bojkot primorja, predlazem da Nato "letuje" i puni budzet...

mirko

pre 6 godina

Treba Crna Gora da se zapita sta je izgubila, a to je da potencijalno bude hub za iranski i ruski gas.... Ovako be postala Nato bitch i jos treba da placa, i neka...

JA

pre 6 godina

Isti rat kao sa Japanom, samo ce Rusi da se iskrcaju. Zivi bili pa videli.

kiki

pre 6 godina

Milo care...tako smo mali a tako veliki.Zbogom geto

mirko

pre 6 godina

Mali i ograniceni pored komarca propustili ste magarca... I sve nas, ukljucujuci Madjarsku i Srbiju, ne samo vas, iskljucili iz mogucnosti da budemo energetski hub. Ali kako stvari stoje ovog jutrta na svetskoj sceni ostacete slepo crevo...

obnova srbije

pre 6 godina

putin treba loviti izdajnike na balkanu ko sto radi zapad i brisel a ne samo lajati ko ker,

marko djeric

pre 6 godina

lovi ih veliki putin ali mali titov pionir porastao pa mu ne moze nista.sve je pokusao i pokusavi veliki putin ali marsalov pionir neuhvatljiv kao njegov marsal.u tome je kvaka ali ne boris spuzic kvaka.

Ljubo

pre 6 godina

Sta mu je ostalo jadniku ,kada je ucenjen ,za naredna dva koljena ,i da mu traze da se okrrene od pozadi ,mora to cinjet...

Petar Golemi

pre 6 godina

Raznorazni ,,klanovi'' koji su iz prkna izleteli drznuli su se da zabranjuju gradanima velike Rusije ulazak u crnu goru.....tj crnu rupu ....

jupiter

pre 6 godina

Nema veceg Amerikanca od amerikanizovanog Crnogorca.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija