• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.06.2017

08:19

CRNA GORA danas postaje 29. članica NATO!

Balkan

CRNA GORA danas postaje 29. članica NATO!

Podeli vest

Crna Gora će formalno postati članica NATO danas na ceremoniji u američkom Stejt departmentu

Kako navodi RTCG, iz crnogorskog Državnog sekretarijata saopšteno da će premijer Duško Marković predati instrumente ratifikacije Severnoatlantskog ugovora podsekretaru Tomasu Šenonu, čime će Crna Gora postati 29. članica Alijanse. 

Iz vlade u Podgorici je saopšteno da je crnogorska delegacija koju predvodi premijer Marković juče otputovala u Vašington. Navodi se da će ceremoniji, koja će biti uprličena u Stejt departmentu sa početkom u 12 sati po američkom istočnom vremenu (18 sati po srednjeevropskom vremenu), prisustvovaće i generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg. 

Marković će se tokom boravka u Vašingtonu sastati sa potpredsednikom SAD Majkom Pensom. Crnogorska zastava će se prvi put zavijoriti ispred sedišta NATO u Briselu 7. juna.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 6 godina

Boli me bas. Samo da ne diraju one ljude koji se izjanjavaju kao srbi i nase crkve, a oni ostali neka se kako znaju. Za neku godinu bice albanska kolonija !

duklja

pre 6 godina

izađite iz naših duša,možete i iz naših crkava i manastira

Milan Visković Džakalo

pre 6 godina

Уа дукљанска монтенегринска црна горо!

ANTE BAN

pre 6 godina

Crna Gora ima od danas najjače saveznike za slučaj potrebe; a- koga imate vi- istočne komšije?

BorisDe

pre 6 godina

Kad bi bilo demokratski i legalno uz po neki referendum o pridruženju bilo bi još lepše videti taj pokisao mafijski izraz na licu djukca i njegovih milogorskih djukaca kako bi izgubili, gde ih Tramp postavlja na svoje mesto u čošak, da ne prelaze crtu slučajno ispred gazde! Izdajice balegari brdjani umislili da su neko jaje.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija