• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.06.2017

07:15

USTAŠE ŠENLUČILE U MOSTARU, pred koncert Tompsona stadionom se orilo "ZA DOM SPREMNI"!

Balkan

USTAŠE ŠENLUČILE U MOSTARU, pred koncert Tompsona stadionom se orilo "ZA DOM SPREMNI"!

Podeli vest

U Mostaru je u četvrtak uveče održan koncert kontroverznog hrvatskog pevača Marka Perkovića - Tompsona, koji u svojim pesmama glorifikuje ustaštvo, a pred sam nastup stadionom su se orili uzvici "Za dom spremni"

 

Koncert jee održan u znak podrške šestorici bivših zvaničnika tzv. Herceg-Bosne koji su pred Haškim tribunalom osuđeni za udruženi zločinački poduhvat i zločin nad bošnjačkim stanovništvom od 1992. do 1994. godine, prenosi regionalna tv N1.


UREDNIKU OTKAZ ZBOG TOMPSONA: Na slovenačkoj nacionalnoj TV ugostio ustaškog pevača!

Koncert je održan na stadionu Bijeli brijeg, a prisustvovalo je blizu 10.000 gledalaca. Iako na koncertu nisu primećeni nikakvi fašistički simboli, pred sam nastup Tompsona stadionom su se orili uzvici "Za dom spremni".


(VIDEO) USTAŠKA POSLA! Kolinda i državni vrh Hrvatske pevali TOMSONOVU PESMU!

Na drugoj strani članovi Udruženja ''Deca rata Mostara'' u 21 sat sa Starog mosta u Mostaru u vazduh su pustili 150 balona što predstavlja simboličnu poruku, kazali su iz Udruženja.

Naime, 150 balona predstavlja kaznu od 150 godina zatvora, kojoj se nadaju, za šestoricu zvaničnika nekadašnje Herceg-Bosne koji očekuju drugostepenu presudu pred Haškim tribunalom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Cika

pre 6 godina

ZA LOM SPREMNI. Gamad fasisticka. Nikada se necete opametiti divljaci jadni !\n

mile bas

pre 6 godina

velika tuga oko srca sto nasa ziva legenda baja mali knindza bese opravdano odsutan.lepi mica takodger jer udarao novu ambalazu a bez ambalaze ne ide jer visoke tonove nije u stanju da izvodi.

ANTE BAN

pre 6 godina

Trenutno najkvalitetniji pjevač na srpsko-hrvatskim prostorima je- MARKO PERKOVIĆ Thompson! Nema koncerta sa posjetom manjom od 10.000 ljudi! A u Čavoglavama u dalmatinskoj zagori bude čak do 150.000 ljudi!

Maxmen

pre 6 godina

Ma zna se da je srpskog porekla,dalje,ajde malo hvali hrvatske naciste koji su veĉina opet srpskog porekla,svatite coveka, pa preci mu se pokatolicili pa mora da bude veci katolik od Pâpe.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija