• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

18.06.2017

17:20

POŽAR U MOSTARU! Vatrena stihija progutala nekadašnji salon nameštaja!

Balkan

POŽAR U MOSTARU! Vatrena stihija progutala nekadašnji salon nameštaja!

Podeli vest

Nekadašnji objekat salona nameštaja "Slavonija Di", koji se nalazi u mostarskom naselju Rudnik, potpuno je izgoreo danas popodne, a izgorelo je i više motornih vozila koja su se nalazila u neposrednoj blizini objekta

Prema navodima "Nezavisnih novina", požar je izbio oko 14 sati i ubrzo "progutao"objekat, koji je napušten već duže vremena.

Vatrogasci su na licu mesta i pokušavaju da obuzdaju požar, kako ne bi zahvatio obližnje kuće.

Uzrok požara je za sada ne poznat, ali se sumnja na ljudski faktor.

Informacija o žrtvama još uvek nema, navode "Nezavisne".
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija