• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/sldalmacija

18.06.2017

18:44

POMETNJA NA HVARU: Pijani Britanac šetao obučen kao DŽIHADISTIČKI TERORISTA!

Balkan

POMETNJA NA HVARU: Pijani Britanac šetao obučen kao DŽIHADISTIČKI TERORISTA!

Podeli vest

Pijani britanski turista šetao je po Hvaru obučen u kostim koji je podsećao na džihadističkog teroristu, pišu hrvatski mediji.

Na glavi je imao maramu, oko tela lažni bombaški prsluk, a u rukama imitaciju puške, piše "Slobodna Dalmacija".  Njegova pojava šokirala je sve koji su se zatekli u njegovoj blizini.

Pijani ''terorist'' je s prijateljima ušao i u popularni BB Club.

- Čim su ušli, promenilo se raspoloženje u baru. Svi su bili šokirani i nervozni - komentarisala je Sofi Mesar, jedan od očevidaca.

- Najgore je što su oni Britanci. Teroristički napad u Britaniji je bio užasan. Znali su kakve će reakcije izazvati. Bilo je to jako neobzirno- rekla je ona.



Britanac , koji nije želeo da otkrije ime, je međutim rekao:

- Ja nisam terorista, ja sam somalijski pirat! Kasnije idemo na brod. Samo se zabavljamo.

Kasnije se u ime cele grupe izvinio jedan od prijatelja. Kako tvrdi, nisu nikog želeli da uvrede i da su se samo želelei da se zabave.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
perica

pre 6 godina

Ovonm "britancu" su bas trebali udariti dvespet po guzici !

Lala iz Banata

pre 6 godina

Е, некад је на Хвару било.... - "Мунгоса"... !

BorisDe

pre 6 godina

Trebali su ovi nasi pokatoliceni Srb da ga malo isprebijaju radi reda.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija