• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Facebook

27.06.2017

12:50

(VIDEO) ODUZMITE MU DOZVOLU, dok nekog nije UBIO na putu!

Balkan

(VIDEO) ODUZMITE MU DOZVOLU, dok nekog nije UBIO na putu!

Podeli vest

Šokanatan snimak potpuno sulude vožnje po kiši uznemirio je građane Crne Gore, koji apeluju da se "paklenom vozaču" doživotno oduzme dozvola

 

 

Na fejsbuk strani "Podgorički vremeplov", koja gotovo svakodnevno objavljuje snimke neverovatnih saobraćajnih situacija u Crnoj Gori, osvanuo je danas snimak od kojem se svakom ko ga je pogledao digla kosa na glavi.

Da li je čovek koji vozi crveni automobil mortus pijan ili ne ume da kontroliše vozilo po kiši, najmanje je bitno, jer je ova vožnja kao ruski rulet, samo je pitanje da li će ubiti nekog, ni krivog ni dužnog, nasred puta!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Gedža

pre 6 godina

Pustite vi C.Goru neka rešava svoje probleme i reša va ih mnogo brže,bolje i efikasnije no što mi mislimo. Ne brinem ja za njih,šta ćemo mi sa našim takvim vozačima ima ih u izobilju,svuda i na svakom mestu. Posebno onih bahatih i osionih sa skupocenim automobilima koji su ih sebi priušili lopovlucima i prevarama ili su im tatica i mamica kupili,pa mogu da rade šta im je volja???

Nebojsa

pre 6 godina

Ja sam u nedelju išao preko Fruske gore i naisao na mortus pijanog Bosanca ispred mene. Najveci fazon kada zovete 193 nije kao kada zovete u Beogradu ili Novon Sadu. tamo vam daju broj saobracajne policije tj centrale u Rumi a onda kao da ste sobili banku. Ako zelite..... pritisnite 1 a dok dode do saobracajne policije na 5 muka. Onda vam se oni jave i nigde patrole pa cak ni u Hrtkovcima iza krivine gde inace stoje.nPravo je cudo da do Šapca nije napravio sudar zahvaljujuci prisebnosti vozaca iz suorotne trake.n

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17