• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Glas Istre

30.06.2017

13:28

TRAGEDIJA SRPSKIH TURISTA U PULI! Spasao sina IZ PODIVLJALIH TALASA, pa od teških povreda UMRO U BOLNICI!

Balkan

TRAGEDIJA SRPSKIH TURISTA U PULI! Spasao sina IZ PODIVLJALIH TALASA, pa od teških povreda UMRO U BOLNICI!

Podeli vest

Lekari pulske bolnice bore za život 40-godišnjeg državljanina Srbije kog su talasi u Gortanovoj uvali bacili na stene nakon što je skočio u more da spasi sina

 

Muškarac se juče oko 12.20 sati umalo utopio u uzburkanom moru, nošen jakim talasima koji su ga bacali na stene, prenela je regionalna TV N1 pisanje Glasa Istre.

Dvojica pulskih spasilaca uskočila su u more i izvukli ga, ali je on bio bez svesti i nije mu se mogao osetiti puls. 

Na sreću, na plaži su se našle i dve lekarke, a brzo je došla ekipa hitne pomoći i započela s reanimacijom. Gotovo pola sata pokušavali su da muškarca vrate u život i konačno i uspeli. Potom je prevezen u bolnicu. 

Kako prenosi Glas Istre, 40-godišnjak je u moru završio želeći da spasi 12-godišnjeg sina kojeg je, dok je fotografisao sa stene, u more povukao talas. Otac je odmah skočio za njim pa su zajedno počeli da plivaju prema obali kroz velike talase. 

Direktorka bolnice Irena Hrstić potvrdila je da je 40-godišnji državljanin Srbije preminuo, prenosi Indeks. 

- Bilo je ključno da prođe 24 sata, a potom i prva tri dana oporavka, tokom kojih je bilo potrebno kontrolisati infekcije u organizmu - rekla je ona Regional Expressu.

Sin je bolje prošao od oca, s nekoliko ogrebotina, ali je bio u velikom šoku pa je i on prevezen u bolnicu, piše Glas Istre.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deftones

pre 6 godina

eee zivote si takav decku ce celog zivota slika biti pred ocima

teodora

pre 6 godina

koji ga je djavo tijero u puli pored srpskog mora dunava???

Loop

pre 6 godina

Zato sto ima rodbinu tamo? Zato jer ima prijatelja tamo? Zato sto mu se svidja tamo? Zato sto moze? Zato jer misli da je to srpsko more i.da ima pravo da se tamo kupa? Zato sto je bio svugdje, zeli sad i tamo? Zato sto... Ustvari, sta uopce tebe zanima gdje neko za svoje pare ide hahahaha Ili hoces da kazes, da u Grckoj nema valova? Da bi u Grckoj, umjesto dva spasioca, u valove skocila tri? Ili covjek nije trebao skociti da spasi sina? Ne kuzim stvarno, kakvo je to pitanje na vijest o pogibiji hrabrog oca...

KGB RULES

pre 6 godina

Bezbedniji bi bio na Sirijskoj obali, upravo zbog ovakvih stvari se i ne ide na letovanje u ovakve drzave treceg sveta.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17