• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/agencije

02.07.2017

20:45

(VIDEO) UBIO UGLEDNOG PSIHIJATRA, BRANEĆI MAČKE: Posle krvavog pira, hrvatski ratni veteran SE RAZNEO BOMBOM!

Balkan

(VIDEO) UBIO UGLEDNOG PSIHIJATRA, BRANEĆI MAČKE: Posle krvavog pira, hrvatski ratni veteran SE RAZNEO BOMBOM!

Podeli vest

Kriza koja je trajala satima na Rabu završena nakon što se muškarac koji je ubio psihijatra razneo bombom. Navodno, psihijatar je pretio da će poubijati mačke o kojima se brine Smojver, koji je "isprovociran" odlučio da tome stane na put

20.24 - Kraj blokade, ubica se razneo bombom. Specijalna policija bacila je suzavac, čuo se lom stakla. Srđan Smojver razneo se ručnom bombom nakon čega je policija pronašla njegovo telo. Prema prvim informacijama niko od specijalaca nije povređen.

Pregovori između policije i naoružanog Srđana Smojvera koji je hicima iz puške usmrtio psihijatra Sinišu Rakića na hrvatskom ostrvu Rab trajali su satima.

On nije hteo da izađe iz kuće izlazi iz kuće u koju se zatvorio i pretio je da će se razneti bombom, preneli su hrvatski mediji.

Ubica psihijatra stanovao je u prizemlju, dok je ubijeni lekar stanovao na prvom spratu iste kuće. Prema nekim informacijama s društvenih mreža razlog ubistva mogao bi biti neverovatan, piše Novi list.

Navodno, psihijatar je prietio da će poubijati mačke o kojima se brine Smojver, koji je "isprovociran" odlučio da tome stane na put.

Public

Prema pisanju "Jutarnjeg lista", Srđa Smojver je jutros oko 9.35 sati iz "kalašnjikova" ubio lekara Sinišu Rakića iz Pshijatrijske bolnice na Rabu, dok se njegova žena spasila skokom kroz prozor.

Kako javlja "24sata.hr", bivši advokat i učesnik rata je, navodno ovaj krvavi pri počinio zbog sukoba oko zemljišta. Nakon pucnjave se zabarikadirao u kući, gde preti da će se razneti bombom.

Hrvatski portali navode da je Smojver, koji se zatvorio u kuću, dozvolio policiji da ukloni telo Siniše Rakića, a supruga ubijenog psihijarta, inače zaposlena u Sudu u Rabu, s teškim povredama je prevezena u riječku bolnicu.

- Rastojeni Srđan Smojver upravo preti da će se razneti bombom i da se neće predati policiji. Ne prihvata ni sugestije svog prijatelja da se mirno preda - prenosi portal "Jutarnjeg lista".

 

 

Kako pišu "Vijeski.hr", povređena žena je supruga ubijenog psihijatra, koja je više sati povređena ležala ispred kuće, a Hitna pomoć nije mogla da joj priđe i pomogne jer je napadač pucao na njih.

Kako prenosi "100posto.hr", oko 10 sati ujutro u ulici u Barbatu, muškarac od oko četrdeset godina je najpre psihjatra pogodio u nogu, a potom ga je, ispucavši u njega još nekoliko metaka, brutalno ubio.

- Ubio ga je nasred ulice, kao zeca. Trenutno sam okružen specijalcima koji su blokirali ulicu i opkolili kuću u koju se zabarikadirao ubica naoružan bombama, puškom i pištoljem - kazao je stanar ulice, preneo je "24sata.hr".

 

 

Kako se navodi, meštani tvrde da im je policija naredila da se zatvore u kuće i da zatvore prozore.

- Dođem na Rab na jedan dan. Na trajektu sretnemo dva kombija specijalne policije. Uglavnom sad sam zatvorena u kući, jer je dve kuće dalje od mene talačka kriza. Ubijen je čovek, a naoružani ubica se ne predaje. Dobili smo naređenje da se zatvorimo u kuću i zatvorimo prozore- objavila je na Fejsbuku jedna devojka.

 

 

Izgubio posao zbog lekareve prijave?!

Kako "index.hr" prenosi pozivajući se na RTL, ubijeni lekar je Smojvera navodno prijavio, zbog čega on nikako nije mogao da pronađe posao.

Zbog toga se on odlučio na taj zločin. Kada je stigao do Rakićeve kuće, na ulici mu je ispalio jedan metak u nogu, a zatim i ceo rafal.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ANTE BAN

pre 6 godina

Kako te nije briga čovječe? Pa- jedan naš ratni veteran i branitelj manje! SLAVA MU!

Manjo

pre 6 godina

Dokaz da su branitelji labilne licnosti koje se ne mogu snaci u miru.

Lucky

pre 6 godina

Raznio se vraga sam bombom. Ubila ga policija pa koristi standardni izgovor. Da je volio mačke kao ja - ne bi mu se to desilo. Čuj prijetiti da će pobiti mačke. Pa nije ovo doba Jure i Krede kad su vladali krvožedni mesožderi pa da svako svakog ždere i kasapi. I mačka je živo biće kao i svi mi. Što bi ,ako ćemo biti objektivni i samokritični,život mačke ili psa bio ništavan u poređenju sa životom čovjeka? Ja bih za ubistvo psa i mačke uveo minimum dvije godine kaznu zatvora pa do 20 u zavisnosti od svireposti ubistva. Svako ubistvo mačke ili psa u saobraćaju bih odredio kao kažnjivo sa minimum pola godine zatvora i još punio budzet sa velikom novčanom kaznom.

22

pre 6 godina

Mogao si onda i za ubistvo goluba traziti 3-6 meseci zatvora, za ubistvo muve i bubasvabe 6-12 meseci a za ubistvo mrava 5 godina! Zasto samo za pse i macke?!

xx

pre 6 godina

ali zato kad bi ubio tebe - dobio bi javnu nagradu!

Vladimir

pre 6 godina

Sta nas bre briga sto se tamo neki Katoliban razneo bombom. Kod njih je to tradicija. Hrvatski teroristi su koliko juce postavljali bombe u avione, na autobuske stanice i bisokopske sale po Beogradu. Vidi se da ljudi drze do svoje tradicije. Neka ih, treba ih ostaviti na miru, nek se raznose do mile volje u svojim granicama. Treba ih samo drzati na oku i paziti da slucjano neki Abu Franjo El Kockica ne zaluta van granica Hrvatse i ne odleti u vazduh.

Mladen Mladenovic

pre 6 godina

Koliko infantilnih komentara? Zar niko ne pogadja suštinu ove tragedije? Siniša Rakić je ubijen samo zato što je Srbin, a bolesna mržnja ovog čoveka, koja, nažalost, hara velikim delom hrvatskim društva taj "greh" nije mogla da toleriše. To je poenta, odnosno uzrok ove okrutne likvidacije, sve ostalo su fantazmagorije iz "kumrovačke škole", i izmišljanje razloga kako bi se prikrila surova i bolesna realnost u Hrvatskoj. Očekujem da se iz Srbije jave oni koji će reći "pa toga ima i kod nas"?!

sanja

pre 6 godina

e vala i ja bih ga ubila kad je znao da preti da ce pobiti macke tako mu i treba bolesnik stigla ga je instant karma zao mi samo coveka sto se ubio zbog budale

Branislav

pre 6 godina

Kad pročitah tvoj komentar, padoh u veliku dilemu ko je od vas dvoje " budala?!"

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija