• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.07.2017

15:21

DŽEVAD GALIJAŠEVIĆ ŽESTOKO OPTUŽUJE: Mektićev savetnik je bio pripadnik zloglasne brigade 'El Mudžahedin'!

Balkan

DŽEVAD GALIJAŠEVIĆ ŽESTOKO OPTUŽUJE: Mektićev savetnik je bio pripadnik zloglasne brigade 'El Mudžahedin'!

Podeli vest

Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić kao saradnika za borbu protiv privrednog kriminala angažovao je Adnana Dlakića, pripadnika zloglasne bragade "El Mudžahedin", tvrdi stručnjak za terorizam i bezbednost Dževad Galijašević

On ističe da je na spisku pripadnika odreda "El Mudžahedin", pod rednim brojem 573 zavedeno ime Adnana Dlakića.

- Taj čovek je tokom rata u BiH bio pripadnik najozloglašenijeg odreda, koji je počinio nebrojeno zločina nad Srbima, sada je veoma bitan lik kod Mektića u Ministarstvu bezbednosti. On je Mektiću formulisao celu politiku. Sve što Mektić radi na planu kriminalizacije rukovodstva Republike Srspke, na planu kriminalizacije ekonomije i bankarskog sektora Srpske, to u stvari dolazi iz glave Adnana Dlakića - podvlači Galijaševic dodajući da sve to ima za cilj skretanje pažnje sa borbe protiv terorizma, koji je trenutno najveća opasnost po BiH.

SRBIJA NA METI TAJNIH SLUŽBI: Za nas su najopasniji Hrvati, Albanci i Crnogorci, jer moraju da se dokažu gazdama u SAD!

- Zbog toga se prikrivaju i podaci o broju ratnika koji su otišli u Siriju, kao i o broju povratnika, a to sprovode bivši pripadnici odreda "El Mudžahedin", kao i ostali ratni kadrovi iz bošnjačkog naroda, koji su raspoređeni po zajedničkim institucijama - optužuje Galijašević.

screenshot

Sa druge staren Dragan Mektić sve demantuje i tvrdi da je Gaylijašević zadojen mržnjom i da izmišlja gluposti kako bi se dodvorio vlastima u RS i sakrio svoju ulogu u ratu u BiH.

DODIK NA KOZARI: Za SFRJ smo verovali da je i srpska država, ali je ona bila velika zabluda našeg naroda!

- Čovek o kome Galijašević priča i koga povezuje sa odredom "El Mudžahedin" je rođen 1988. godine i kada je počeo rat u BiH imao je četiri godine. On na taj način pokušava da sakrije činjenicu da je bio oficir muslimanske vojske i to u sastavu maglajske brigade u čijem sastavu je delovao i odred "El Mudžahedin" - naglašava Mektić dodajući da je Galijašević morao znati za zločine koji su na tom prostoru počinjeni, naročito oni u Gostićima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija