• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.07.2017

13:27

(VIDEO) SPASAVAJ SE KO MOŽE! Potresni snimci evakuacije meštana iz Rta Veslo na Luštici!

Balkan

(VIDEO) SPASAVAJ SE KO MOŽE! Potresni snimci evakuacije meštana iz Rta Veslo na Luštici!

Podeli vest

Već par dana u Crnoj Gori bukte požari. Taman se jedan smiri, drugi počne. Pogledajte jezive snimke koje su uspeli da naprave meštani tokom evakuacije iz Rta Veslo...

Vatrena stihija zahvatila je Rt Veslo i Lušticu, zbog čega je u ranim jutarnjim časovima ekipa vatrogasaca, zajedno sa Upravom pomorske sigurnosti i vojskom CG, evakuisala oko 300 ljudi. Na Rtu Veslo izgorela je kuća i jedan automobil, a ljudi su u panici prevezeni čamcima.

- Bilo je jezivo... Bežali smo ispred vatre i jeva se izvukli. Sreća pa su se u jednom momentu pojavili spasioci sa čamcima - priča meštanka koja je želela da ostane anonimna.

Pogledajte snimke kako je to izgledalo:


(VIDEO) CRNA GORA I DALJE GORI! Bukti požar kod Tivta, EVAKUISANI MAJKA I BEBA IZ SRBIJE!

printscreen


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kiza

pre 6 godina

Gde je Nato da pomogne imaju baze svuda unaokolo eeee usijane glaave Milovi stanovi i vikendice su sigurne a obican narod se gusi u dimu.\n

bogster

pre 6 godina

Pa nek im pomognu NATO saveznici, braća hrvati. Naš Rusko_Srpski centar za pomoć od juče je na odmoru, a i skinuli smo akomulatore sa kanadera da se napune.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija