• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.07.2017

18:59

TIVAT FUNKCIONIŠE UPRKOS VATRENOJ PRETNJI: Požari nisu ugrozili saobraćaj na aerodromu!

Balkan

TIVAT FUNKCIONIŠE UPRKOS VATRENOJ PRETNJI: Požari nisu ugrozili saobraćaj na aerodromu!

Podeli vest

Požari koji poslednjih dana bukte u opštini Tivat na više lokacija, nisu ugrozio saobraćaj na aerodromu u Tivtu i on se odvija normalno, izjavio je direktor tivatske vazdušne luke Rade Marić

- Iako se sa mesta požara kod plaže Movida širi gusti dim, soabraćaj na Aerodromu Tivat nije u prekidu- rekao je za Radio Tivat Marić, prenosi RTCG.

Dodao je da nadležne službe kontrolišu uslove za odvijanje avio saobraćaja.

- U jednom trenutku nisu bili povoljni uslovi iz pravca 230, ali je to veoma kratko trajalo i nije ugrozilo bezbedno odvijanje saobraćaja. Popodnevne rotacije se, kao što možete videti, nesmetano odvijaju- istakao je Marić. 



On nije želio da potvrdi niti da demantuje da jedno protivpožarno vozilo aerodromske vatrogasne jedinice učestvuje u gašenju požara kod plaže Movida.



- Ne želeći da ugrozimo bezbednost avio letova, ostavljamo mogućnost da jedno naše vozilo može nakratko učestvovati u intervenciji- rekao je direktor Aerodroma Tiva

(VIDEO) SPASAVAJ SE KO MOŽE! Potresni snimci evakuacije meštana iz Rta Veslo na Luštici!

(VIDEO) CRNA GORA I DALJE GORI! Bukti požar kod Tivta, EVAKUISANI MAJKA I BEBA IZ SRBIJE!

(VIDEO) GORI DALMACIJA, HERCEGOVINA I CRNA GORA: Jadransko primorje nestaje u stravičnoj vatrenoj stihiji!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija