• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo.me

20.07.2017

09:31

NEZAPAMĆENO MONSTRUOZNA EGZEKUCIJA U CRNOJ GORI! Šarićev saradnik likvidiran pred očima DECE I ŽENE!

Balkan

NEZAPAMĆENO MONSTRUOZNA EGZEKUCIJA U CRNOJ GORI! Šarićev saradnik likvidiran pred očima DECE I ŽENE!

Podeli vest

Baranin Igor Špiro Mitrović likvidiran je u utorak za volanom svog "fijata" u Šušnju i to u trenutku dok je na zadnjem sedištu sedelo dvoje njegove maloletne dece!

Njegova supruga Ivana, koja je prethodno izašla iz automobila da baci smeće, videla je ubicu i policija će na osnovu njenog opisa pokušati da napravi foto-robot.

Kako je objavio crnogorski portal Mondo.me ubica je nastavio da puca i kada je Mitrović već pogođen u glavu, pred licima njegove šokirane dece.

Smrtonosne hice ispalio je sa Mitrovićeve strane vozila u trenutku kada su na zadnjem sedištu bila njegova deca od šest i 10 godina. Ubica je, nakon prvih hitaca, prišao žrtvi i prislonio na glavu pištolj nastavljajući da puca, objavio je Mondo, pozivajući se na nezvanične izvore.

Iako su crnogorski mediji objavili da Mitrović nije bio pripadnik nijedne kriminalne grupe, saznaje se da je ubijeni bio u veoma bliskim poslovnim kontaktima sa pripadnicima grupe Darka Šarića.


POKOLJ U BEČIĆIMA! Iz kalašnjikova UBIJENI Đorđe Boreta i doktor Dragan Zečević!

Mitrović je inače ranije bio pomorac, a poslednjih godina bavio se izdavanjem apartmana u privatnom objektu u naselju Zeleni pojas. Pre 15 godina doživeo je sačekušu i kišu metaka tako što je pobegao napadaču utrčavši u lift zgrade u kojoj je živeo, u centru Bara. U tom napadu, bio je netaknut. Nekoliko godina kasnije, takođe u centru Bara, zapaljen je njegov mercedes. To je, do sada, bio i poslednji put da se njegovo ime pojavljivalo na stupcima crne hronike.

Viši državni tužilac Grujo Radonjić, koji rukovodi uviđajem, rekao je da tužilaštvo i policija preduzimaju sve radnje na otkrivanju počinioca Mitrovićevog ubistva.

On je dodao da u interesu istrage ne može da govoriti o detaljima ubistva navodeći da se za sada ne zna motiv zločina. Povodom ovog slučaja, privedeno je više lica na informativni razgovor, ali su svi pušteni.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
novica

pre 6 godina

Tri puta pokušana likvidacija, a inače nije bio član nijedne kriminalne grupe...???Malo morgen...pa kriminalac može biti i ako nije član...možda nema člansku kartu...????

kurtamurta

pre 6 godina

kad potamane jedne dolaze drugi. Mafije je bilo oduvek.

Amater

pre 6 godina

STETA UBISE COVEKA BEZ MRLJE U ZIVOTU,VEROVATNO JE BACAO SMECE U TUDJE KANTE.

Ljubo

pre 6 godina

**bo Meksiko ,sta je Balkan postao vec odavno ...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija