• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com

21.07.2017

08:47

POŽARE U CRNOJ GORI GASE NEVIDLJIVI NATO KANADERI! Vlada CG i Stoltenberg razmenjuju hvalospeve, a AVIONE ALIJANSE NIKO NIJE VIDEO!

Balkan

POŽARE U CRNOJ GORI GASE NEVIDLJIVI NATO KANADERI! Vlada CG i Stoltenberg razmenjuju hvalospeve, a AVIONE ALIJANSE NIKO NIJE VIDEO!

Podeli vest

Osim što je poznato da u NATO-u posjeduju takozvane nevidljive avione za operativna dejstva u slučaju vojnog sukoba, građani Crne Gore su se upravo ovih dana mogli uvjeriti da NATO takođe na raspolaganju ima i "nevidljive avione" za gašenje požara!

Jer teško da bi ikakva druga teorija mogla dati objašnjenje za jučerašnje saopštenje generalnog sekretara NATO-a Jensa Stontelberga, koji je pozdravio potez saveznika NATO-a i partnera koji su, kako je rekao, "izašli u susret i pomogli Crnoj Gori u borbi protiv katastrofalnih požara". 

- Crna Gora, naš najnoviji saveznik, pridružila se porodici NATO-a prije manje od mesec dana. Naš brzi odgovor demonstrira da smo snažna podrška našim saveznicima. To je pravi primjer evroatlantske solidarnosti - utvrdio je Stoltenberg.

Na ovu i ovakvu "evroatlantsku solidarnost" bez oklevanja požurila je i da reaguje Vlada Crne Gore, koja se zahvalila NATO-u i partnerskim državama na brzoj reakciji i pomoći saveznika, uz opasku da će "Crna Gora to znati da ceni".

- Pomoć NATO-a u gašenju požara u Crnoj Gori pokazuje da naša zemlja već uživa u benefitima svog novog statusa i novog kapaciteta - saopštili su iz Vlade.

Naravno, nije nikakva novost da se aktuelna crnogorska vlada i Stoltenberg sasvim dobro međusobno podržavaju. To se znalo još odavno. Ono što se, međutim, nije do danas znalo, jeste da obe strane istovremeno obitavaju u nekoj paralelnoj stvarnosti, matriksu, u kojem nevidljivi avioni NATO-a gase požare po Crnoj Gori.

Nažalost, dok crnogorska vlada blagodari Stoltenbergu, prava istina je da je situacija u Crnoj Gori i dalje krajnje ozbiljna i da je naročito dramatično stanje na primorju i okolini Tivta. Izveštaji sa terena govore da su snage na terenu i dalje nemoćne u borbi sa vatrenom stihijom, a da pomoć dobijena spolja u vidu letelica za gašenje požara nije zadovoljavajuća.

Uzgred, inostrana pomoć je nakon nekoliko dana provedenih u agoniji ipak stigla, i to od Ukrajine, Švajcarske i Izraela - zemalja koje, koliko je poznato, nesu članice NATO.

Doduše, pomoć je zaista stigla i od jedne aktivne članice alijanse - Bugarske. Možda i ironijom sudbine, u vidu helikoptera ruske proizvodnje...  


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Svjedok

pre 6 godina

Pa, eto, Da malo dignete pogled vidjeli bi dva hrvatska kanadera Ali lakse ke iz sobr piskarati na kompjuterima netuske proizvodnje

GORIpodGORIca

pre 6 godina

hahahahaha, ma briga NATO za Crnu Goru, prvo su im razbili srpsku pravoslavnu crkvu u Crnoj Gori, pa su im ubili jedinstvenu zajedničku im srpsku državu sa Srbijom, pa su im ubili srpski jezik kojim govore izmišljajući im neki novi, pa su im ubili bratstvo sa Rusijom, pa su ubili srpstvo u njima i sad ubijaju i samu Crnu Goru ostavljajuci je na milost i nemilost vatri, a nešto kasnije, verovatno na isti način i na milost i nemilost Arbanasima, Crna Gora gori, a NATO se češlja, nema vama spasa tamo dole u Crnoj Gori bili vi Srbi ili SrbiGrnogorci(SRBOGORCI) osim u zajedničkoj državi sa Srbima iz Srbije u novoj Srpskoj Federaciji, ostavite taj NATO koji su vam nametnuli i ajte nazad!

Klod

pre 6 godina

Ruski avioni moraju sletjeti i pune se vodom 2 sata

Amater

pre 6 godina

PA NJIHOVA STRATEGIJA I JESTE DA CRNA GORA I DALJE GORI JER TAKO CE IMATI JOS JACI UTICAJ NA NJU.NJIH LJUDI NE ZANIMAJU VEC TERITORIJA.

Milan

pre 6 godina

Још само да скину гаће и да се изљубе...!?!....

Dzina

pre 6 godina

Samo da salju te nevidljive iznad Budjanovaca u Sremu.Tamo su alergicni na nevidljive avione pa ih lovacka drustva sruse za vreme lova na fazane

zm001

pre 6 godina

Već par dana u akciji gašenja požara,sudeluju Hrvatski kanaderi...Tako da ja razumem partiotski format ovoga texta..ali mora se biti bar 0,001%,objektivan...nn

Nera

pre 6 godina

1 Ukrajinski Kanader. 2 Hrvatska kanadera 2 Izraelska airtraktora 2 Svajcarska Helikoptera 1 Bugarski Helikopter 2 Crnogorska airtraktora. Samo nema srpskih neutralnih aviona i helikoptera?

Subotica

pre 6 godina

Ma ovde su se sparili sve same junacine. I Nato i Crnogorci. Ko je lokomotiva pitam se? Stoltenberg je kao na hotlajnu a ovi se pale i polako i sigurno gore. Ko ce prvi da svrsi na zna se ali kad se to desi ugasice se pozari. Da su pitali tata Putka, ovaj bi se davno istreso na njih i resen problem.\n

Djidja

pre 6 godina

Meni nije jasno odakle ovolika zajedljivost vašeg portal protiv CG. Od članica NATO- pakta stigao je jedan veliki kanader ANTONOV iz Ukrajine, dva višenamjenska helikoptera iz Bugarske I Švajcarske, četiri kanadera iz Hrvatske I transporter sa vatrogasnom opremom iz Izraela. Inače, da ste se malo raspitali Antonov se ne proizvodi u Rusiji nego u Ukrajini I njihov je avion. I da vam bude lakše, ove sezone je krcato turistima kod nas I na jugu I na sjeveru. Srdačan pozdrav.

u magnovenju

pre 6 godina

Trenutno sam u Herceg Novom. Danima traje pozar. Za sve to vreme jednom ili dva puta je preleteo nekakav helikopter i jednom ili dva puta nekajav avion. Pozar i dalje traje. Toliko o gasenju pozara.

zare

pre 6 godina

kada je politika jaca od realnosti. Selo gori a baba se ceslja. Nece pomoc humanitarnog centra iz Nisa. Neka im je sa srecom\n

slavko burkie

pre 6 godina

sto za.....te crnogoce onisu vec je...i od strane NATO iMila

branko

pre 6 godina

Tako Vam treba Đetići fukare i prodane duše .Eto Vam Vaš Nato j..o Vas on a Vi što dalje od srba i rusa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

viva

pre 6 godina

Boje se oni Rusa jos od 1945.godine i bojace se dok su zivi,bez obzira koja stranka bila na vlasti..

5 NDH IGRACA IDOLI TUDJMANOVIH

pre 6 godina

GASE IH BENZINOM... KOGA DJUKAJ HRANI A NATO BRANI BOLJE DA GA NEMA.\n

Boris MNE

pre 6 godina

Ne nego cete vi da gasite! sve zivo ste izdali! od Krajine do Kosova! piii gadite mi se ! Nikad vise sa vama!! hvala bogu da smo se odvojili!!!!

branko1

pre 6 godina

Koga biraju i sa kim se druže i koliko su gluperde,možete im reći da ne gore njihove kuće nego srpske,oni će biti srećni i verovaće im

Rale

pre 6 godina

Alo crnogorica a gde su vam braća šiptari i oni su nevidljivi.

zoran miljkovic

pre 6 godina

ШТА БИ РАДИЛИ РУСКИ ХЕЛИКОПТЕРИ,доста више срања о том руском центру има два хеликоптера и све може,НАТО ЈЕ ОЗБИЉНА ОРГАНИЗАЦИЈА,а Црна гора само што је примљена,КО БИ НАМА ПОМАГАО,НЕ ДАЈ БОЖЕ.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija