• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.07.2017

16:10

STEŽE SE OBRUČ OKO SRBIJE, MAKEDONIJA NAREDNA ULAZI U NATO! Američki general Džejms Stavridis potvrdio da ALIJANSA PREUZIMA SKOPLJE!

Balkan

STEŽE SE OBRUČ OKO SRBIJE, MAKEDONIJA NAREDNA ULAZI U NATO! Američki general Džejms Stavridis potvrdio da ALIJANSA PREUZIMA SKOPLJE!

Podeli vest

Bivši komandant Severnoatlantskog saveza, general Džejms Stavridis potvrdio je da je Makedonija naredna zemlja koja se priključiti NATO savezu

- Nadam se da će Grčka biti u stanju da sa Makedonijom reši spor oko imena, koji će otvoriti vrata za Makedoniju da postane deo NATO. Mislim da će Makedonija da se pridruži Alijansi - rekao je Stavridis za Glas Amerike.

To bi, prema njegovim rečima, bio sledeći korak ka ujedinjenju i jačanje Balkana.

UZBUNA! BRITANIJA KREĆE NA SRBIJU: Cilj Londona je da otera Putina i Nemce!

I američki potpredsednik Majk Pens je, u ime predsednika Donalda Trampa, ranije ovog meseca, u telefonskom razgovoru sa premijerom Zoranom Zaeva ponovio podršku SAD evroatlantskim integracijama Makedonije.

MAKEDONCI POSTAJU BUGARI: Zaev prihvatio zahtev Sofije, neće postojati ni makedonski jezik ni makedonska nacija!

- Majk Pens je rekao da Sjedinjene Države nastavljaju da podržavaju evroatlantske težnje Makedonije, i ohrabrio Zaeva da nastavi sa prioritetnim reformama koje će ubrzati put Makedonije u tom pravcu - saopšteno je tada iz Bele kuće.

VREME JE DA PUTIN SKINE RUKAVICE: U toku je bitka za Balkan, Moskva ne sme da ostavi Srbe da se sami bore protiv SAD!

Generalni sekretar NATO-a, Jens Stoltenberg posle izbora nove vlade, takođe je pozvao, vlast da sprovede neophodne reforme, uključujući vladavinu zakona, kako bi se ubrzao put ka evroatlantskim integracijama.

- Kako Skoplje bude napredavalo, NATO će nastaviti da pruža podršku, preko svoje kancelarije u glavnom gradu - rekao je Stoltenberg.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mirko

pre 6 godina

Kakvi smo mi Balkanci pacenici... Zlo je pred nama i svi hrlimo ka njemu iako ga prepoznajemo... Neko to od gore vidi sve...

Nato u blato

pre 6 godina

Ови су гори од Хитлера, окружују Русију, Србију и Белорусију, провидно.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Нажалост, многи продадоше душе Ђаволу...За шаку Евра... Нажалост, браћо...ГОРЕЋЕТЕ У ПАКЛУ, а да тога нисте свесни...?! Други долазак Христа, и борба са Сотонским Слугама, управо Вам говори да идете свесно у... - Пакао...!! Срећан Пут... А знам када поново Месија дође, да ћете сви "трчати" здушно по своју српску КРШТЕНИЦУ....!! Али, биће Вам касно...Исувише касно за Божији Опрост...!! Читајте Јованово ОТКРИВЕЊЕ... Пришли сте Сотони...!!Њему да служите...Таква ће Вам бити и плата...!! Ко с Ђаволом тикве сади... зна се...!! Нека Вам је БОГОМ ПРОСТО...!! Бог даје наду....! Човек бира пут...! Изабрали сте...

branko1

pre 6 godina

Nema zime. I oni će da "prdnu u čabar"kao I EU.Sve je to" laža I paralaža" I sve će pući kao balon.Zato sigurno I uzdignute glave napred u reforme I promene koje donose dobro Srbiji.Baš nas briga za druge

Lala iz Banata

pre 6 godina

Tačno tako...Sve Sotonine sluge na jednom mestu, o... - "istom trošku"...!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija