• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf/informer.rs

28.07.2017

08:28

MANIJAK TERORIŠE BANJALUKU! Osam napada za mesec dana, ŽENE U PANICI, POLICIJA NEMOĆNA!

Balkan

MANIJAK TERORIŠE BANJALUKU! Osam napada za mesec dana, ŽENE U PANICI, POLICIJA NEMOĆNA!

Podeli vest

U protekla tri dana na popularnom izletištu Banj Brdo u Banjaluci manijak je napao još dve žene, od kojih je jednu pokušao da siluje, što je već osmi napad za mesec dana

Banjalučanke su zabrinute i u strahu zbog napada koji su proteklog meseca uzdrmali bezbednost u gradu. Niko sa sigurnošću na može da potvrdi da je reč o istom napadaču, ali skoro svi napadu su bili jako slični.

Prvi slučaj zabeležen je pre nešto više od mesec dana kada je na jednog grupi na Fejsbuku objavljeno da su napadnute dve devojke kod OŠ Ivo Andrić, ali to nisu prijavile policiji. Nedugo zatim desio se novi napad koji je prijavljen policiji. Tada su u tri odvojena slučaja napadnute devojke u Novoj Varoši. Jedna je napadnuta kod kafića "Renome", a druge dve u delu naselja poznatom kao Malbašićeve zgrade.

Nakon objavljivanja informacije o ovom iz Policijske uprave Banjaluka su rekli da mediji bespotrebno šire panike, ali tada su usledili novi napadi. Tako je prošli petak devojka ispričala kako je napadnuta kod škole Ivo Andrić i koju je od silovatelja spasio komšija koji je slučajno naišao.

Narednog dana manijak se skidao go i pokazivao polni organ u naselju Petra Preradovića, koje je veoma blizu pomenute škole. Policija je tada privela Vanju G. koji je priznao da se skidao go, a u jednom trenutku rekao je i da stoji iza zadnjeg napada kod škole. Međutim, ubrzo je povukao priznanje, a napadnuta devojka nije mogla ga ga prepozna jer joj je prišao sa leđa. Zbog toga policija nije našla dvoljno dokaza da ga poveže sa ovim napadima pa je pušten na slobodu.

Međutim, tu nije kraj, jer su se i ove sedmice desila još dva napada i to na popularnom izletištu Banj brdo.

Žena koja je napadnuta u utorak uveče rekla da je napadač bio mlađi muškarac, tamne kose, visok i mršav.

- Išla sam u rekreativnu šetnju kao što i obično radim, kada je na skretanju od kafića prema spomeniku ispred mene iskočio muškarac, stavio mi ruke preko lica, povukao u stranu i rekao da budem tiha. Oduzela sam se od straha - rekla je ova žena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija