• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.08.2017

17:56

DPS OPTUŽUJE: Opozicija zloupotrebila posetu Pensa za samopromociju!

Balkan

DPS OPTUŽUJE: Opozicija zloupotrebila posetu Pensa za samopromociju!

Podeli vest

Vladajuća Demokratska partija socijalista optužila je opoziciju da su zloupotrebili i na najprizemniji način pokušali da iskoriste posetu potpredsednika SAD Majka Pensa za ubiranje jeftinih dnevnopolitičkih poena

Deo građanske opozicije u Crnoj Gori sastao se neplanirano sa Pensom u podgoričkom hotelu Hilton, a nakon toga su se pojedinačno oglašavali saopštenjima u kojima su iznosili detalje tog razgovora.

(FOTO) ALO, NISI NA TRENINGU! Ediju Rami zabranili da se slika sa Majkom Pensom - ZBOG BELIH PATIKA!

U saopštenju DPS, koje je potpisao poslanik i predsednik skupštinskog Odbora za međunarodne odnose i iseljenike Andrija Nikolić konstatuje se da se iz hiperprodukcije opozicionih saopštenja dalo zaključiti da su Krivokapić, Lekić, Abazović, Pavićević i Bečić u najmanju ruku svaki pojedinačno, imali bilateralne razgovore a ne grupni petnaestominutni sastanak u kojem su se američkom potpredsedniku obratili ko u trideset sekundi, a ko u minut vremena.

- Njihova vizija o sopstvenom značaju trajala je, na njihovu žalost, veoma kratko - taman toliko dok Bela kuća nije izdala saopštenje sa glavnom tezom da je američki potpredsednik na sastanku tražio od crnogorske opozicije da se vrati u Parlament i obavlja poslove za koje su ih građani delegirali - navodi se u saopštenju DPS dostavljenom Tanjugu.

A kada su, kako se navodi, uhvaćeni na delu da falsifikuju teme i koncept sastanka, pribegli su drugoj pođednako politički infantilnoj strategiji - pokušaju izmišljanja afera, uz neizbežno spominjanje njihove glavne političke opsesije - predsednika DPS Mila Ðukanovića. 

NATO ĐETIĆ SE SPETLJAO PRED AMERIKANCEM: Idemo kasnije u hotel KLINTON... pardon, Hilton!

- Današnji spin opozicionih medija, kako se američki potpredsednik nije sreo sa predsednikom DPS-a, dodatni je neuspešni pokušaj da se umanji jučerašnja blamaža opozicionara. Pretpostaljamo da i opozicionari i njihovi mediji, namerno prenebregavaju činjenicu da je Pensov domaćin u Crnoj Gori bio Duško Marković, predsednik crnogorske vlade i zamenik predsednika DPS-a, a da je uvaženi gost javno saopštio da visoko ceni crnogorski politički kurs, čiji je kreator godinama unazad upravo Ðukanović - navodi se u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija