• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.08.2017

08:41

JOŠ JEDNA USTAŠKA PROVOKACIJA! Plovili Neretvom sa natpisom "Za dom spremni"!

Balkan

JOŠ JEDNA USTAŠKA PROVOKACIJA! Plovili Neretvom sa natpisom "Za dom spremni"!

Podeli vest

Splitski HOS-ovci i njihovi prijatelji plovili su u subotu Neretvom noseći zastavu sa natpisom "Za dom spremni", zbog čega je intervenisala i policija, prenosi Index.hr

Portal dodaje da je zbog toga prekršajno sankcionisan šef splitsko-dalmatinske Hrvatske stranke prava Ivica Vladav Ðovani.

- Ja sam ostao dosledan sebi i ja se ove zastave ne sramim. Stavili smo je na našu lađu kojom smo pratili i bodrili ekipu Crnog puta koja je i pobedila. Ođednom se stvorila policijska rečna flotila, četiri broda okružila su našu lađu i zatražili da predamo zastavu koja je zaplenjena kao dokazni materijal u postupku. Svakako ću se žaliti višem sudu - kazao je Vladav.

Kako se navodi, poslednja intervencija policije zbog HOS-ovaca zabeležena je na proslavi "Oluje" u Kninu prošle nedelje, kada je policija privela ratnog zapovednika Marka Skeju i još nekoliko bivših članova HOS-a zbog uzvikivanja "Za dom spremni".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dr za rock and roll

pre 6 godina

Bolesna bagra i poslednji olos. Prokleo ih bog i bacio prokletstvo da zive u mrznji a ne u ljubavi, pa gde ce gore. Pametnome dosta.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Погледајте пажљиво слику..... Она Вам све говори... - Лешинари...!! Погледајте те старце...Метузалеме такорећи...испуљене мржњом... Коначно дочекали "своје време", и државу у којој је све дозвољено ФАШИСТИМА...јер је и сама држава... - ФАШИСТИШКА...!! Погледајте Метузалеме нацизма, који су уверени да њихово време "тек долази" и да ће поново под окриљем (овог пута НАТО!) моћи да оснивају КОНЦ ЛОГОРЕ и убијају српску нејач (оно што је остало)Погледајте слику, наказа (животиња!) у људском облику...Сотонино семе које умишља, да ће им БОГ ( преко Фратара-Сотонских!) дати за слочибе опрост грехова...И да им душе неће горети у паклу...?! Погледајте слику...

Sasa

pre 6 godina

ovi sa slike su samo za grob spremni...a u ostalo kao i svi sto samo pomislu da nas napadnu.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Сви су они: за Дом.. - "Спермани" ...!

Stole

pre 6 godina

Da li je to nama Srbima poruka da ste vi za "dom spremni", a mi za grob? Ja se na vasem mestu ne bih mnogo radovao, mozda ce nekad i reka Sava da potece UZVODNO....nikad se ne zna!!!

DEDA RAKA

pre 6 godina

Evropa nije čula za izreku: S' kim si - TAKAV SI !

Miso

pre 6 godina

Da je Hrvatska pravna drzava,a nije,i da na zalost nije clanica evropske,svi bi oni bili za zatvor spremni.Ali eto u EU se i to desava

vlada

pre 6 godina

..... bože, ko sve ne pripada "ljudskom rodu"!?

Sloba

pre 6 godina

M abre jesu svi za dom spremni niste to razumeli neki za staracki neki za psiholoski pa tako su svi za dom spremni brinite se vise sta se u vasoj zemlji radi jel mi imamo dosta problema hrvatska je daleko i od njih nemamo bas nista neka rade sta oce

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija