• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje Novosti

16.08.2017

17:24

UŽAS U VELESU: Čekićem masakrirao komšije, pa se hvalio da je POBIO MONSTRUME!

Balkan

UŽAS U VELESU: Čekićem masakrirao komšije, pa se hvalio da je POBIO MONSTRUME!

Podeli vest

U noćnom napadu na komšije u Velesu, u centralnoj Makedoniji, razjareni Spase Veljanov (46) u sredu dva časa iza ponoći čekićem je usmrtio D.N. (66) i teško povredio njegovu suprugu L.N. (55), njihovu ćerku T.N. (31), zatim brata ubijenog T.N. (63) i njegovu suprugu V.N. (53). Posle krvavog pira ubica je u svojoj kući na socijalnoj mreži FB, potvrdio da je - „ubio monstrume“

Svi teško povređeni iz napadnute porodice Najdov po zbrinjavanju u veleškoj bolnici prebačenisu u Urgentni cenatr u Skoplju, potvrđeno je iz MUP-a.

Ubica je priveden, a javni tužilac je izvršio uvid na mestu teškog ubistva. Kako je opisano, ubica , koji je bio neženja, najpre je „čekićem i „heblom" obio ulazna vrata porodične kuće suseda u ulici Kole Cvetkov, sa kojima je imao „neraščišćenih računa“, upao u spavaću sobu gde je spavala ćerka „monstruma“.

Udarcem čekićem u glavu teško je povredio. Kada su u sobu upali roditelji povređene, ubica je zadao smrtonosan udarac u glavu najpre ocu, a potom teško povredio i majku. Na zapomaganje nesrećne žene, u sobu su ušli pospani brat i snaha ubijenog. Udarcima čekićem u glavu dočekao ih je pomanihtali Veljanov zadavši im teške telesne povrede.

Posle napada u susedstvu, vrativši se svojoj kući, ubica je na svom fejsbukstatusu obavestio da je ubio „svoje i monstrume društva“. Policijskom akcijom ubrzo je priveden i određena mu je mera pritvora.

Nesrećna porodica Najdov, kako su potvrdili neki od njihovih rođaka, u „septembru su se spremali za svadbu sina, a sada su zavijeni u crno“.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija