• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vijesti.me

20.08.2017

22:37

BRUKA U BARU: Crnogorski funkcioner tukao na plaži turistu iz Srbije!

Balkan

BRUKA U BARU: Crnogorski funkcioner tukao na plaži turistu iz Srbije!

Podeli vest

Predsednik crnogorske Agencije za elektronske komunikacije i poštansku delatnost Šaleta Đurović išamarao je državljanina Srbije na plaži u Baru

Podgoričke Vijesti pišu da se Đurović sukobio sa Aleksandrom Krstićem, a obojica su dobila novčane kazne pred Sudom za prekršaje u Budvi.

Srpski državljanin je proglašen krivim za vređanje na javnom mestu i kažnjen je sa 105 evra, dok će Đurović morati da plati 350 evra zbog fizičkog napada na javnom mestu – šamar i tri udarca pesnicom. 

Sukob njih dvojice počeo je u petak oko 13:30 prepirkom oko zaklanjanja pogleda na more Đuroviću, zato što je Krstić „postavio veliki peškir na suncobran“ ispod koga su bile njegova supruga u šestom mesecu trudnoće i sedmogodišnja ćerka. 

Verbalni spor je doveo do toga da Đurović zbog, kako je kazao, uvredljivih reči koje su mu bile upućene pred suprugom, ošamari, a potom i pesnicom udari Krstića. 

Krstić, čijoj je porodici ovo bio finalni dan letovanja u Baru, nakon toga je pao na zemlju, a kada se pridigao, pozvao policiju. Osoblje na plaži je odmah pritrčalo i razdvojilo Đurovića od Krstića, kojem je ukazana prva pomoć.

SRBI SU GRAĐANI DRUGOG REDA! Lider DF Andrija Mandić traži hitnu promenu Ustava Crne Gore!

PODGORICA MOŽE S PAPOM, ALI NE I S AMFILOHIJEM! U Crnoj Gori status SPC i dalje nije zakonski definisan!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SVEVREMESAMTU

pre 6 godina

Ocigledno je da sa marvom sa prostora tamosnje c.g. SRBI nece moci da se izbore!!! \nMi SRBI IZ SRBIJE IM MORAMO PRITECI U POMOC!!!\nZA POCETAK POCERAJMO MILA DA IZADJE IZ BUNKERA LOPOVSKOGA U SVIJET!!! \nU ITALIJU prijateljsku mu zemlju kao prvu destinaciju......a posle neka bira sam!!!\n

smiljana

pre 6 godina

Ja mislim da je stvarno doslo vreme, da Srbi menjaju destinaciju za godisnji odmor.

lilit

pre 6 godina

Bolje u Avganistan da ode na odmor, tamo je mirnije i opuštenije nego u C. Gori!

laza

pre 6 godina

Pa vi postovana gospodo i dalje ostavljajte pare i letujte u zemlji gde vas vredjaju,psuju tuku itd.... dal cete da se osvestite vec jednom?

JA BRATE

pre 6 godina

Може му се, крај је сезоне. А ви глупсони из Србије навалите опет идуће године, да им попуните буџет.

AS

pre 6 godina

A ŠTA TRAŽITE U CRNOJ GORI? IMA I U DRUGIM ZEMLJAMA JOŠ LEPŠIH PLAŽA I MORA.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija