• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vostok.rs

27.08.2017

12:45

(VIDEO) BUGARI ODBILI DA PUCAJU U RUSE I PONIZILI NATO: Nikakva uveravanja Brisela i SAD nisu pomogla!

Balkan

(VIDEO) BUGARI ODBILI DA PUCAJU U RUSE I PONIZILI NATO: Nikakva uveravanja Brisela i SAD nisu pomogla!

Podeli vest

Na vežbi snaga za brze intervencije "Noble Jump", koja je održana u Rumuniji, došlo do pravog skandala. A nije ni slučajan ni mali, koliko god tako na prvi pogled izgledao

Bugarski vojnički kontigent, zajedno sa svojim oficirima,  kategorički je odbio da puca na mete  koje su „ličile na ruske vojnike"!

Bugare su pokušali da ubede: da im se samo čini da mete "liče na Ruse". Objašnjavali su im da su mete pravljene od reklamnih panoa i da, naprosto, ono što je na njima bilo nije prefarbano.

NIJE ŠALA! BUGARI TRAŽE UJEDINJENJE SA SRBIJOM! Dosta im EU i komandi iz Vašingtona!

Bilo kako bilo, Bugari su sve odslušali i odbili da paucaju u mete "sa oznakama koje su ličile na ruske".

To je prisililo rukovodstvo vežbe da, posle konsultacija i sa Briselom, prefarba mete. Čak i da se izvini pripadnicima bugarskog kontigenta.

SRBIJA NE TREBA DA STRAHUJE SVE DOK JE RUSIJA MOĆNA: SAD i NATO znaju da BEOGRAD OVOG PUTA NIJE SAM!

Sa čime raspolaže bugraska armija pogledajte u sledećem video zapisu!!!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
M2

pre 6 godina

Koji osecaj ponosa. Pa nisam verovao da mi Bugari mogu biti ovako dragi. Ziveli!

NATO u blato

pre 6 godina

Коначно и да Бугари прогледају, НАТО планира напад на Русију и братоубилачки рат међу православном браћом.

Car

pre 6 godina

Sto bi rekao pokojni sportski komentator "Ljudi pa zar je to moguce" ? Kapa dole i za nepucanje u ruske mete i za opremu i naoruzanje. Za ovo gde su sada i sta im se desava i oni mogu "zahvaliti" nekom svom Tadicu i bugarskim dosmanlijama.

Dario

pre 6 godina

Cak i Bugari poseduju vise dostojansva od mnogih nasih, koji bi sluzili okupatoru za crkavicu.

misko

pre 6 godina

da, naši nisu imali takvih problema kad su pre mesec dana vežbali sa nato-om odbranu od rusa

dika dikan

pre 6 godina

Bravo Bugari i nećete biti jedini ukiliko Nato krene na braću ruse.Ako kurumpirani političari određenih zemalja pristupaju u NATO to neznači da da ih i narodi žele.Nato će tek tada pući iz nutra od civilne samoorganizacije i sabotaže NATO ciljeva što povlači i građanske ratove protiv domaćih saradnika okupatora.A da li su sigurni NATO glavešine da će svi vojnici C.gore,hrvatske ,rumunije,bugarske,sutra bosne itd biti lojalni NATO-u idejstvovati protiv bratske rusije.Sigurno je da će imati problema i sa mnogima u zapadnoj evropi gde većina smatra NATO fašističko-nacističkom vojnom alijansom u službi američkih interesa ustvari interesa 15-ak cionističkih ozloglašenih familija koje su stvarni gospodari svih ratova.

Znalac

pre 6 godina

Ti stvarno vjerujes u to sto pises?ajde ne lupetaj gluposti idi u rusiju pa ces se brzo vratit..

ZEMUNAC

pre 6 godina

Па по овим подацима које ви приказујете Бугари су за нас сила. као амери за њих. и како смо ми стабилност на балкану, да ратујемо стрелама и секирама, бугари имају више тенкова наго ни ПУШАКА. него да савијемо главу и молимо бога да нас не нападну ради македоније.

Cro

pre 6 godina

Gluposti, Bugari vas nece napasti, kao ni vi njih. Vi napade samo one koji nemaju oružja, takvih je sve manje.

uzicanin

pre 6 godina

Najviše kampova posle Albanije za obuku UCK terorista bilo je na teritoriji Bugarske ,tako da vašem oduševljenje nema mesta braćo Srbi ako Boga znate.

ObicnaBaba

pre 6 godina

Prica moja rodjaka kako je njen deda iz Bosne koga su mobilisali Austrjanci u I Svetskom ratu za Ruski front odmah po dolasku na front se predao, i to su radili svi Srbi. Ovi iz NATO -a ne znaju istoriju i ne poznaju narode, sta ces neobrazovani.

moravac

pre 6 godina

Trebali su da im naprave mete koje liče na srpske vojnike, pucali bi sigurno!

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija