• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/B92

28.08.2017

23:32

(VIDEO) ŽESTOKO NEVREME POGODILO ZAGREB: Jaka kiša uz grmljavinu POTOPILA ULICE GRADA!

Balkan

(VIDEO) ŽESTOKO NEVREME POGODILO ZAGREB: Jaka kiša uz grmljavinu POTOPILA ULICE GRADA!

Podeli vest

Jako grmljavinsko nevreme zahvatilo je poslepodne Zagreb. Uz grmljavinu je pljuštala kiša, padao je grad, a neke ulice su poplavljene, javljaju hrvatski mediji

Kako navodi zagrebački portal "Indeks", nevreme će nakratko osvežiti Zagreb, jer temperatura od utorka ponovo skaču na više od 30 stepeni.

Zagrepčani javljaju da je kiša toliko jako padala da su neke ulice u Novom Zagrebu poplavljene. Poplavljen je i Trg Ivana Kukuljevića u naselju Špansko, dodaje se. 

Mediji javljaju da je u pojedinim delovima Zagreba bio obustavljen saobraćaj.

Zbog nevremena u Zagrebu oglasili su se i vatrogasci tog grada koji su na Fejsbuku objavili sledeće: 

- Provala oblaka u Zagrebu! Nevreme s grmljavinom nadvilo se nad grad, uz kišu pada i grad. Vatrogasci Zagreb primaju stotine poziva građana. Sve raspložive ekipe su na terenu. Molimo vas da broj telefona 193 zovete samo u krajnjoj nuždi i da najkrače moguće opišete Vaš problem. Znamo da je Vama 5 cm vode u dvorištu ili podrumu veliki problem ali prvo se rešavaju objekti javne namene, ulice i neposredno ugrožene osobe.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija