• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas.com

04.09.2017

21:28

(VIDEO) POLICIJA I DALJE TRAGA ZA MAJKOM KOJA JE SKOČILA U DUNAV ZA SINOM! Telo četvorogodišnjaka pronađeno je na obali

Balkan

(VIDEO) POLICIJA I DALJE TRAGA ZA MAJKOM KOJA JE SKOČILA U DUNAV ZA SINOM! Telo četvorogodišnjaka pronađeno je na obali

Podeli vest

Vukovarsko-sremska policijska uprava još uvek traga za majkom dečaka čije je telo policija izvukla iz reke u petak oko 12 sati

- Mnogo nam je teško. Poslednji put sam unuka videla u četvrtak. Trebalo je da ga bivša snaja Željka dovede i u petak, ali tada se dogodila tragedija. Stefan se okliznuo i upao u vodu, a majka je skočila za njim. Još traže njeno telo... - ispričala je Milka Roknić, baka nastradalog Stefana (4), koji se u petak utopio u Dunavu kod Vukovara u Hrvatskoj.

Za mališanom je u reku odmah skočila i njegova majka Željka Šalaić Roknić (29) kako bi ga spasila, međutim reka je za samo nekoliko sekundi povukla oboje.

Policija je potvrdila da je u trenutku nesreće sa njima bila i treća osoba, najverovatnije dečakova baka i Željkina majka. I nesrećna žena je skočila u reku za ćerkom i unukom, međutim nije uspela da im pomogne.

Kako pišu hrvatski mediji, baka je ubrzo videla kako je isplivalo telo njenog četvorogodišnjeg unuka, ali ne i njene ćerke.

IZVUKLI TELO DETETA (4) IZ DUNAVA! Traga se za još jednom osobom u Vukovaru

- U potrazi za majkom angažovan je lokalni ronilački klub, a uključili su se i građani sa svojim brodićima. Sva dosadašnja saznanja govore da je reč o nesrećnom slučaju. Dečak se utopio i Dunav ga je posle nekoliko sati izbacio na površinu - rekao je portparol vukovarsko-sremske policijske uprave Domagoj Džigumović.

Policija trenutno pregleda 10 do 12 kilometara nizvodno desne obale Dunava, ali od tela nesrećne žene ni traga.

- U početku smo se nadali da tražimo živu osobu, ali sada su već prošla 24 sata. U subotu smo u potragu uključili i pse za detekciju tela. Spasioci u tri čamca pretražuju reku, dok ronioci metar po metar pretražuju dno koje je mutno i vidljivost pod vodom je najviše desetak centimetara. U njemu ima mnogo granja, kamenja, raznih ostataka i nadamo se da ćemo uskoro pronaći telo nestale žene - rekao je Bečić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija