• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: cdm

09.09.2017

21:20

CRNA GORA DALA OGROMAN DOPRINOS POBEDI NAD ISIS: Nije šala, ovu tajnu otkrio je šef MIP CG Srđan Darmanović!

Balkan

CRNA GORA DALA OGROMAN DOPRINOS POBEDI NAD ISIS: Nije šala, ovu tajnu otkrio je šef MIP CG Srđan Darmanović!

Podeli vest

Ministar inostranih poslova Crne Gore Srđan Darmanović ocenjuje da je Crna Gora dala ogroman doprinos pobedi Amerikanaca i njihovih saveznika nad ISIS

On je na jučerašnjem neformalnom sastanku ministara vanjskih poslova članica i kandidata za članstvo u EU dodao da Podgorica daje značajan doprinosi kroz učešće u Globalnoj koaliciji za pobedu nad ID  

Sastanak je održan u Talinu u okviru estonskog predsedavanja EU, a glavna tema neformalnog skupa bila je prevencija radikalizma i nasilnog ekstremizma.

PUTIN ČINI SVE DA SE ISKUPI ZA SRAMOTNO PONAŠANJE JELJCINA PREMA SRBIMA: Beograd može da računa na moćnu Rusiju!
 
- Odlučna podrška u Avganistanu, ali i kroz regionalne mehanizme saradnje u oblasti bezbednosti poput Jadranske povelje A25 i Jadranske trilaterale Crna Gora - Albanija - Hrvatska. Snaženje upravo ovih oblika saradnje može na konkretan, koristan i ubedljiv način pokazati spremnost i sposobnost regiona da bude dio rešenja globalnih bezbednosnih izazova - istakao je Dramanović.

Informer

Sagovornici su se saglasili da terorizam i širenje radikalnih ideologija predstavljaju jedan od najvećih bezbednosnih izazova današnjice, koji zahtijeva kolektivan odgovor i jačanje saradnje na evropskom i globalnom planu.

(VIDEO) SRBI SMISLILI KAKO DA ODBRANE DECU OD MILOGORACA! Vodič za školu u doba okupacije Crne Gore!

Darmanović je na sastanku potvrdio posvećenost Crne Gore borbi protiv terorizma i nasilnog ekstremizma.

Tanjug

Darmanović je naglasio da Crna Gora, kao nova članica NATO-a i kandidat za članstvo u EU, snažno podržava sve napore koje ove dve organizacije preduzimaju u cilju neutralisanja pretnje radikalizma i nasilnog ekstremizma i založio se za dalje jačanje razmene informacija i podataka o ISIL-u i drugim ekstremističkim organizacijama, što je efikasan način prevencije terorističkih napada.

(VIDEO) NA NIŠANU LAZANSKOG: Crna Gora je najbolji dokaz da se NATO alijansa polako raspada!

Ministar je imao kratke bilateralne susrete sa ministrima vanjskih poslova Velike Britanije, Poljske, Španije, Portugala, Mađarske, Litvanije, Danske, a planirane su radne posete ministra Darmanovića Poljskoj, Španiji i Ujedinjenom Kraljevstvu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mkri

pre 6 godina

Ulaskom u NATO, Crna Gora tretira Srbiji kao neprijateljsku zemlju i obavestajno deluje na svakom polju. Sve podatke dostavlja NATO, a realizuje i obavestajne zadatke po njihovim nalozima.

Lala iz Banata

pre 6 godina

ko me poljubi u bulju..daje potpun doprinos pobedi nad...terorizmom... kazu Amerikanci...Crnogorcu...!!

5 NDH IGRACA IDOLI TUDJMANOVIH

pre 6 godina

RADI SE O NEVIDJENOJ BUDALETINI,PA TAKO TREBA TUMACITI NJEGOVE IZJAVE .\n

crni

pre 6 godina

ako se sada ovako kite tudjim perjem, sta li su i kolilo su se kitili u prethodnom periodu\n

Leksikon Sajčkć

pre 6 godina

A LAKO ĆE MILO SA ISISOM ZNA (ISISAO JE SVE IZ CRNI GORE) TO JE NORMALNO SILA VOJNA ZGRADA 100VOJNIKA NIJE ŠALA, NO SAM ČUO DA SE SAD PUTIN TRESE OD STRAHA, LELE MENE! I NATO I JE MOLIO DA IH BRANE, JER SE TRESU OD PRDNJAVE MI LOVE. ČUŠ, UNIŠTILI ISIS?! \n

SERGIJE

pre 6 godina

Milo obustavio isporuku svjeze ovcetine za birce isis i to je to

mirko

pre 6 godina

Milogorce i njihove budalastine treba samo ignorisati. Beznacajna gomila naduvanih, iskompleksiranih pauna koja je prodala veru za veceru, pa cak nit to....

deda Jova

pre 6 godina

Cim su culi da je CG usla u NATO, ratnici ISIS-a su poceli da se predaju, da beze.... jel to?

Stojan

pre 6 godina

A ogroman broj ih je podobijlo svapske kuce po Vojvodini i svi redom penzije kao prvoborci. Verovatno su se borili bas kao i sada, na jeziku. Kad ce da shvate da su oni samo musica u oku Rusima i nista i to bas nista vise. Kad neko od njih prolazi sklanjaj se montenegrian jer ce vas oni gurnuti sputa. Te budale medjusobno se hvale i verovatno davaju jedni drugima i ordenje,kl a svi znaju da se jedino Rusija i Sirija a sada i neki delovi Iraka, Irana i libana bore protiv terorista.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija