• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: glas srpske

11.09.2017

22:20

HOROR OGLAS! STAN PRODAJE ISKLJUČIVO VEHABIJAMA KOJI SU SE BORILI ZA ISIS: Stanari ulice Banović Strahinje u panici!

Balkan

HOROR OGLAS! STAN PRODAJE ISKLJUČIVO VEHABIJAMA KOJI SU SE BORILI ZA ISIS: Stanari ulice Banović Strahinje u panici!

Podeli vest

Nesvakidašnji oglas za prodaju stana, motivisan lošim komšijskim odnosima, uznemirio je stanare u ulici Banović Strahinje u banjalučkom naselju Obilićevo jer je njegov vlasnik namerio da ga proda isključivo vehabijama i proverenim sledbenicima ISIS

- Prodajem stan u naselju Obilićevo, ulica Banović Strahinje uz stadion FK Napred. Stan isključivo prodajem radikalnim islamistima, vehabijama, koji na bilo koji način mogu da potvrde da su jedni od tih. Mogu i dokazi da su se borili u Siriji ili Iraku na strani Islamske države - navodi se u oglasu.

ŽESTOK ODGOVOR PUTINA NA AMERIČKO SPASAVANJE VOĐA TERORISTA: Ruska avijacija likvidirala ministra rata ID!

Diskrecija sa moje strane je zagarantovana, tako da u dokaze treće lice neće imati uvid. Uslov pri kupovini stana je taj da novi vlasnik koji će da živi u stanu mora biti tamnijeg tena, posedovati dužu bradu i kratke pantalone i redovno posećivati džamiju, navodi se u oglasu objavljen na jednom od specijalizovanih portala.

CRNA GORA DALA OGROMAN DOPRINOS POBEDI NAD ISIS: Nije šala, ovu tajnu otkrio je šef MIP CG Srđan Darmanović!

Nepoznati prodavac, koji nije ostavio nikakav kontakt i kojem je moguće uputiti upit za oglas samo putem platforme portala, objasnio je da ga je na taj potez naterao odnos komšija prema njemu.

(VIDEO) KAKAV POTEZ PUTINA! IZRAEL PRED NOKAUTOM, AMERIKA U ČUDU! Rusija osvaja Bliski istok!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vladimir

pre 6 godina

Zna se kako se u ovakvim situacijama postupa prema vlasniku stana i prema stanu...Po kratkom postupku zlo saseci u korenu dok nije pustilo pelcere, a stan dodeliti nekoj porodici koja je izbegla iz Hrvatske ili Federacije!

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija