• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.09.2017

13:18

DODIK ZNA ŠTA SE IZA BRDA VALJA: Nemiri u Narodnoj skupštini uvod u MAKEDONSKI SCENARIO!

Balkan

DODIK ZNA ŠTA SE IZA BRDA VALJA: Nemiri u Narodnoj skupštini uvod u MAKEDONSKI SCENARIO!

Podeli vest

Nemiri u Narodnoj skupštini Republike Srpske jesu na neki način uvod u makedonski scenario i to upravo pre izbora, da bi vlast prevremeno bila povučena, izjavio je danas predsednik RS Milorad Dodik

- Bio je to pokušaj manjine da vlada nad većinom, ali ako se opozicija već poziva na zakon onda moraju da znaju da većina odlučuje - rekao Dodik za RTRS.

On je naveo da su iz opozicije već svi zaboravili šta je prvobitni uzrok prekida rada Skupštine, a to je vraćanje na dnevni red Konsolidovanog revizorskog izveštaja o izvršenju budžeta, koji bi trebalo da bude na narednom skupštinskom zasedanju.

FRKA U SRPSKOJ: Nema dogovora, opozicija BLOKIRALA SKUPŠTINU!

Dodik je dodao i da policija juče nije kršila profesionalne kodekse delovanja, i da je postupala prema zahtevima predsednika Narodne skupštine, Nedeljka Čubrilovića.

Sednica Narodne skupštine Republike Srpske održana je sinoć uprkos pokušaju opozicije da spreči njen rad, a usvojeno je više zakonskih predloga.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija