• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.10.2017

18:21

(VIDEO) POLICIJA UDARILA NA KAVAČKI I ŠKALJARSKI KLAN: Silovita akcija "Boka" sprovedena u Kotoru, Tivtu i Herceg Novom!

Balkan

(VIDEO) POLICIJA UDARILA NA KAVAČKI I ŠKALJARSKI KLAN: Silovita akcija "Boka" sprovedena u Kotoru, Tivtu i Herceg Novom!

Podeli vest

Crnogorska policija sprovela je danas akciju pretresa stanova i kuća članova kavačkog i škaljarskog klana i njima bliskih osoba u Kotoru, Tivtu, Herceg Novom i tom prilikom pronašla i oduzela vozila, motocikle, oružje, municiju, sredstva komunikacije, šifrovane poruke, novac i ugovore
pritnscreen

U zajedničkoj akaciji Sektora kriminalističke policije MUP-a Crne Gore i opštinskih bezbednosnih centara u koordinaciji sa tužilaštvom izveli su akciju "Boka" na 21 lokaciji u Kotoru, Tivtu i Herceg Novom.

Kako se navodi u saopstenju dostavljenom Tanjugu, policija je u akciji pronašla i oduzela 16 vozila visoke klase marki ''BMW''; ''VW'', ''Audi'', ''Porsće'', od kojih su neka imala odgovarajući stepen zaštite.

STOJKE IZREŠETAN ZBOG 300 KILA KOKAINA! Nije odao gde je droga uprkos BRUTALNOM MUČENJU!


Oduzeta su i tri motocikla, više od 30 mobilnih telefona i SIM kartica, od kojih i jedan deo stranih SIM kartica.

- Među oduzetim telefonima su i telefoni marke ''Blackberry'' sa visokom nivoom kripto - zaštite, koji se koriste kao vid sigurne komunikacije; više tablet i lap top računara i USB memorija za skladištenje podataka- navodi se u saopštenju policije.

U ovoj velikoj akciji oduzeto je i pet pištolja i isto toliko pušaka, koji će, kako poručuju iz policije, biti predmet daljih provera i veštačenja.

BUKTI RAT CRNOGORSKIH KLANOVA U SRBIJI: Krvavi detalji ranjavanja Cetinjanina u Beogradu!

Među oduzetim predmetima je i više od 650 komada pištoljske i puščane municije različitog kalibra, pancir i metalni boks, optički nišan, kao i 8.000 evra.

- Oduzeta je i dokumentacija o različitim vrstama novčanih transkacija, koje će biti predmet daljih provera, dokumentacija sa različitim vrstama šifrovanih poruka, veći broj ugovora o kupoprodaji nepokretnosti i novčanim pozajmicama; i veći broj vizit kartica sa kontaktima u zemljama Južne Amerike -  navedeno je u saopštenju.

UBICA SA MOTORA IZREŠETAO KOTORANE! Krvavi obračun Crnogoraca nastavljen i u Novom Sadu!

Sve što je u akciji oduzeto biće predmet dalje kriminalističke obrade, analiza i veštačenja. 

- Slede dalje službene mere i radnje koje će biti preduzete u komunikaciji sa tužilaštvom- stoji u saopštenju.

ŠOK U CRNOJ GORI! Drugi čovek policije u Kotoru priznao saradnju sa narko-klanom!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija