• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

11.10.2017

08:10

DRAMA NA PLAŽI U SPLITU: MUŠKARAC se razneo bombom!

Balkan

DRAMA NA PLAŽI U SPLITU: MUŠKARAC se razneo bombom!

Podeli vest

Muškarac na plaži Kaštelet u Splitu ostvario je pretnju i izvršio samoubistvo aktiviranjem bombe, potvrdila je lokalna policija

- Uprkos velikom nastojanju i naporu policije da se ova situacija okonča na pozitivan način, nažalost 54-godišnjak je počinio samoubistvo aktiviranjem eksplozivne naprave - saopšteno je iz policije, prenosi Hina.

Osim njega, niko drugi nije povređen. Na mestu događaja su pripadnici policije i Protiveksplozione službe koji su pregledali automobil u kojem je muškarac aktivirao eksplozivnu napravu.

On je prethodno sam pozvao policiju, u 17:30 sati, predstavio se, obavestio ih gde se nalazi i rekao da namerava da aktivira bombu i ubije se, ali da pritom ne želi nikome da naudi.

Policija je odmah sve blokirala i zabranila prolaz tim delom grada. Iako su sa suicidalnim muškarcem dugo razgovarali policijski pregovarači, nisu uspeli da promene njegovu odluku. 

U policijskom saopštenju se dodaje da su u celokupno postupanje bili uključeni policijski službenici koji su nakon primljene dojave ostvarili prvi kontakt, kao da je bio uključen i policijski pregovarač te sve osobe za koje je policija smatrala da će 54-godišnjaka odgovoriti od namere da počini nešto na svoju ili tuđu štetu. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija