• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

17.10.2017

22:26

SUDIJA ODLUČUJE DA LI ĆE U PRITVOR: Ispitani svi osumnjičeni u slučaju Agrokor, TODORIĆI I DALJE U BEKSTVU!

Balkan

SUDIJA ODLUČUJE DA LI ĆE U PRITVOR: Ispitani svi osumnjičeni u slučaju Agrokor, TODORIĆI I DALJE U BEKSTVU!

Podeli vest

Poslednji osumnjičeni, od ukupno 12 uhapšenih, u slučaju Agrokor ispitani su kasno poslepodne u Županijskom državnom tužilaštvu, dok istražni sudija sutra treba da odluči hoće li protiv njih pokrenuti istragu i zatražiti određivanje istražnog zatvora

Među poslednjima je ispitan predstavnik revizorske kuće Bejker Tilli koja je radila revizorske izveštaje za Agrokor Olivio Diskordija, prenosi Hina. 

OGLASIO SE IVICA TODORIĆ: Afera Agrokor politička predstava za javnost, AKO IMA KRIVICE ONA JE MOJA!

Županijsko državno tužilaštvo koje je s policijom u akciju hapšenja krenulo u ponedeljak ujutro ima rok od 48 sati za podnošenje naloga za određivanje istražnog zatvora. 

Sudija nakon toga određuje termin na kojem će se u prisustvu osumnjičenih o tome odlučivati.

AFERA AGROKOR: Uhapšeni svi osumnjičeni, njih 12, TODORIĆI U BEKSTVU!

Advokati osumnjičenih u slučaju Agrokor uglavnom su sigurni da će tužilaštvo za njihove klijente zatražiti istražni zatvor.

Uz Ivicu Todorića i njegove sinove Antu i Ivana, koji nisu u Hrvatskoj, u slučaju Agrokor su osumnjičeni i juče uhapšeni Alojzije Pandžić, Damir Kuštrak, Hrvoje Balent, Ivica Crnjac, Olivio Diskordia, Marijan Alagušić, Sanja Hrstić, Mislav Galić, Tomislav Lučić, Piruška Canjuga, Ljerka Puljić i Ivica Sertić.

Svi su bili članovi uprave ili nadzornog odbora u Agrokoru, dok su Diskordija i Hrstić zaposleni u revizorskoj kući Bejker Tili koja je radila revizorske izveštaje za Agrokor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija