• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.11.2017

19:04

ROVINJSKA POLICIJA: Mercedes Tonija Cetinskog prešao preko tela nastradalog, MOGUĆE DA JE VEĆ BIO MRTAV?!

Balkan

ROVINJSKA POLICIJA: Mercedes Tonija Cetinskog prešao preko tela nastradalog, MOGUĆE DA JE VEĆ BIO MRTAV?!

Podeli vest

U Pustoj ulici u Rovinju danas popodne je poginuo muškarac, a policija još utvrđuje da li je smrt posledica saobraćajne nesreće, u kojoj je učestvovao poznati muzičar Toni Cetinski

Rovinjska policija je oko 14 časova primila dojavu da je u Pustoj ulici privatni automobil marke Mercedes, kojim je upravljao Cetinski (48), a koji je to potvrdio i medijima, udario u telo muškarca koji je ležao na putu, prenosi Hina.

"Policija je obezbedila mesto događaja, a uviđaj je još u toku nakon čega će biti jasnije da li je muškarac poginuo u saobraćajnoj nesreći ili je u pitanju nešto drugo", izjavila je portparolka istarske Policijske uprave Nataša Vitasović.

Na mestu nesreće, kako se navodi, morali su da intervenišu i vatrogasci koji su podigli Mercedes jer se telo stradalog muškarca nalazilo ispod automobila.

Prema medijskim navodima, pregaženi muškarac navodno je izašao iz kafića i ležao na putu u trenutku kada je Cetinski naišao u svom automobilu. Ulica u kojoj se desila nesreće je uzana i jednosmerna.

(VIDEO) TONI CETINSKI U ROVINJU PREGAZIO ČOVEKA: Ovo je mesto nesreće gde je mercedesom prešao preko nepoznatog muškarca!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija