• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik.rs

09.11.2017

18:26

ZAEV OPTUŽIO PUTINA DA HOĆE DA GA UBIJE: Moskva odgovara da PREMIJER MAKEDONIJE NIJE SAV SVOJ i da iz svega stoji NATO!

Balkan

ZAEV OPTUŽIO PUTINA DA HOĆE DA GA UBIJE: Moskva odgovara da PREMIJER MAKEDONIJE NIJE SAV SVOJ i da iz svega stoji NATO!

Podeli vest

Izjave premijera Makedonije Zorana Zaeva da je Rusija navodno pripremala njegovu likvidaciju su neosnovane insinuacije i pokušaj samoreklame, izjavila je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova

Zaharova je saopštila da je makedonski premijer u intervjuu za crnogorski radio 5. novembra govorio o "nekim planovima za njegovu likvidaciju po crnogorskom scenariju".

- Smatramo da takva izjava ne samo što predstavlja neosnovanu insinuaciju, čak i nekakve manične konstrukcije, već u principu liči na neki pokušaj žrtvene samoreklame. Najvažnije je što takve izjave štete rusko-makedonskim odnosima i očigledno se razlikuju od deklarisane spremnosti Skoplja da gradi konstruktivnu saradnju sa našom zemljom - naglasila je Zaharova.

ZAEV IZMIŠLJA RUSE, KAKO BI SAKRIO AMERE: Makedonija slepo sledi NATO naloge, ALI I PROVOCIRA MOSKVU!

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije takođe smatra da takve izjave "služe jednostavno kao pokriće ubrzanog uvlačenja ove balkanske države u Severnoatlantski pakt".

(VIDEO) NA NIŠANU MIROSLAVA LAZANSKOG: U Makedoniji je najvažnije državno pitanje kako će RUSIMA prodavati lubenice kada uđu u NATO!

MAKEDONIJA KLJUČA, ALBANCI PRETE RATOM! Policija zaplenila teške mitraljeze, minobacače, radio-stanice, municiju!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija