• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/avaz.ba

14.11.2017

18:37

BAKIR RASKRINKAN USRED SARAJEVA! Laž je Izetbegovićevo stalno agregatno stanje!

Balkan

BAKIR RASKRINKAN USRED SARAJEVA! Laž je Izetbegovićevo stalno agregatno stanje!

Podeli vest

Staru narodnu izreku da jedna laž smenjuje drugu i tako u nedogled, potvrdio je ovih dana član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović, koji radi upravo to - ide iz jedne laži u drugu. Ovog puta posle skandaloznog intervjua za Dojče Vele u kome se grubo mešao u unutrašnje stvari Srbije, Alijin mali je kao običan lažov raskrinkan usred "svog" Sarajeva

Na Bakirovu ratnohuškačku kampanju koja bi slobodno mogla da se nazove "Lažem jer ne znam drugačije", reagovao je Savez za bolju budućnost BiH saopštenjem koje u celosti prenosimo. 

"Povodom saopštenja SDA da se SBB (Savez za bolju budućnost BiH) mora povući sa 1.000 pozicija i da mora ostati u vlasti, Pres-centar SBB-a saopštava:

- Neka Izetbegović, koji je zavadio sopstvenu stranku, Bošnjake, koaliciju i celi region, javno objavi tih nepostojećih 1.000 pozicija sa imenima i prezimenima navodnih članova SBB-a. To je arsenal njegovih kontinuiranih laži, počev od navodnih 100.000 novih radnih mesta, laganja o žrtvama genocida ili, čak, dosnimavanja intervjua njegove supruge, u cilju varanja naroda i glasača.

VUČIĆ O PROVOKACIJI IZETBEGOVIĆA: Da sam ja rekao da ću priznati nezavisnost RS - ZAVRŠIO BIH U HAGU!

Zato bi možda najbolje bilo da i DW (Dojče Vele) ponovo snimi intervju sa Bakirom!

Takođe on je zadnja osoba koja može da naređuje SBB-u, iz prostog razloga što to nije u stanju da uradi ni u sopstvenoj kući. Uostalom, on je sam priznao kako je SBB bio i iznimno velikodušan u prepuštanju pozicija SDA, ali, po običaju, laž je njegovo agregatno stanje. Podaci govore da SBB ima ukupno manje pozicija nego SDA, na primer, samo direktora osnovnih škola u Federaciji, a  šta je sa desetak hiljada drugih njenih pozicija u svim sferama.

MONTGOMERI: Bakirova izjava je opasna provokacija - međunarodna zajednica mora da reaguje!

Prigovor SDA da se Radončić (predsednik SBB) fiktivno razveo da bi mogao da bude ministar bezbednosti i da bi izbegao sukob interesa, najbolje demantuje bračni par Izetbegović. Njima ne smeta što su supružnici i što mogu biti član Predsedništva BiH i svemoćna direktorka KCUS iz Sarajeva, koja okreće stotine miliona narodnog novca i na vrlo neodgovoran način upravlja životima lekara i građana, saopšteno je iz Pres-centra SBB-a.

BAKIR PLJUNUO PA POLIZAO: Nije najavio da će BiH da prizna Kosovo, nego je rekao" da se nada priznanju"?!

POPOVIĆ: Bakir je samo delić plana za slom suverene politike Srbije!

(VIDEO) STEFANOVIĆ ZA TV PINK: Izetbegović smišljeno pravi HAOS U REGIONU, bolje mu je da pogleda u SVOJE DVORIŠTE!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17