• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.11.2017

15:17

ŠTA ĆE NAMA GORI NEPRIJATELJI DO NAS SAMIH! Brutalan napad srpskih novinara Blumberga na Dodika i RS!

Balkan

ŠTA ĆE NAMA GORI NEPRIJATELJI DO NAS SAMIH! Brutalan napad srpskih novinara Blumberga na Dodika i RS!

Podeli vest

Nama Srbima definitvno ne trebaju drugi neprijatelji do nas samih. Tek što je Bakir Izetbegović ponovo počeo da pali vatru na Balkanu, srpski tzv. novinari Miša Savić i Gordana Filipović objavili su na sajtu Bloomberg.com tekst Europe's Next Separatist Time bomb is Ticking (Sledeća evropska separatistička tempirana bomba otkucava)

Oni u tekstu navode da najveća pretnja postoji upravo u regionu Balkanai napominju da predsednik RS Milorad Dodik želi da povuče RS iz BiH, kršeći mirovni sporazum tri entiteta iz 1995. godine.


ZAKLJUČAK SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST Stefanović: Dobro smo razumeli Izetbegovića

Kao da im je Bakir lično naručio upravo ovakav tekst. A možda i jeste!

U tekstu, koji je prepun antisrpskih teza i floskula, između ostalog piše da su Dodikovi stavovi doveli do toga da mu SAD uvedu ekonomske sankcije.


SRBIJU OČEKUJE PAKAO, ZAPAD HOĆE PO SVAKU CENU DA IZAZOVE HAOS: Udarne pesnice IZETBEGOVIĆ I UGLJANIN!

Između ostalog, njihova antisrpska analiza sadrži i ovakve teze:

- Većina zapadnog Balkana je uspela da prevaziđe teret krvavih ratova tokom raspada bivše Jugoslavije, ali decenije međunarodne pomoći su bile neuspešne da promene mnogo u nekim od najsiromašnijih evropskih zemalja.

- Državni entiteti su u nemogućnosti da se dogovore oko osnovnih ekonomskih reformi koje traži Međunarodni monetarni fond, čiji trogodišnji program sa BiH je već van koloseka, pošto BiH nije upsela da prođe prvi kvartalni pregled.

printscreen

Oni u tekstu citiraju i Timotija Lesa izvesnog direktora konsultanske firme Nove Evrope iz Kembridža koji kaže da se Bosna suočava sa najozbiljnijom krizom od kraja rata. 

- Ne samo da su podeljene institucije vlade dovele skoro do raspada, niko čini se nije zainteresovan za rekonstrukciju istih - kaže on.

BAKIR RASKRINKAN USRED SARAJEVA! Laž je Izetbegovićevo stalno agregatno stanje!

U tekstu se naglašava da bosanski muslimani optužuju Dodika da ugrožava budućnost zemlje i citira se Izetbegović koji kaže da "lideri kao što je on (Dodik), sprovode destruktivnu, secesionističku i destabilizujuću politiku koja stvara probleme ne samo za BiH, već bi posledice mogle da se osete u celoj Evropi".

VUČIĆ O PROVOKACIJI IZETBEGOVIĆA: Da sam ja rekao da ću priznati nezavisnost RS - ZAVRŠIO BIH U HAGU!

Svaka čast, gospodo srpski Blumberg tzv. novinari, barem ste se jasno razotkrili i sad je svima jasno na kojoj ste strani.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija