• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: cdm

30.11.2017

15:50

(VIDEO) CRNA GORA OVO NE PAMTI, VETAR I VODA NOSILI SVE PRED SOBOM! Talasi na moru ogromni, a udari juga dostižu 100 kilometara na sat!

Balkan

(VIDEO) CRNA GORA OVO NE PAMTI, VETAR I VODA NOSILI SVE PRED SOBOM! Talasi na moru ogromni, a udari juga dostižu 100 kilometara na sat!

Podeli vest

Nevreme koje je tokom noći zahvatilo Crnu Goru izazvalo je haos u brojnim gradovima, a najkritičnije je na Cetinju gde su  ugroženi stambeni objekti. Cetinjani su bili nekoliko sati bez struje, a vodene bujice nosile su automobile

Zbog padavina na području Glavnog grada voda sa izvorišta Mareza nije za piće. Kiša je izazvala i mnogobrojne odrone na putevima.

Žiteljka cetinjskog naselja Donje polje kazala je CdM da je celu noć bdila da joj voda ne uđe u kuću.

U blizini starog igrališta dvojica radnika su upala vozilom u kanal. 

Zbog obilne kiše koja u Podgorici od sinoć pada, voda sa izvorišta Mareza nije za piće.

Sa vodoizvorišta Mareza se snabdevaju potrošači naselja Mareza, Tološi, Blok V i VI, dio grada preko Morače, centar Grada, dio ispod Gorice, Malo Brdo, Stara Varoš, Zabjelo, Pobrežje, Zelenika, Dahna, Dajbabe, dio Zete, Gornja i Donja Gorica.

U toku noći i od sedam časova ujutru Službi zaštite Glavnog grada prijavljene su tri lokacije koje su bile ugrožene poplavom.

Jaka kiša i vetar nisu zaobišli ni primorje, pa je kiša stvorila probleme građanima Herceg Novog, Bara, Kotora i Ulcinja. 
U Herceg Novom pala je veća količina kiše, ček 70 litara po metru kvadratnom, a od ponoći duva istočni i jugoistoči olujni vetar od 15 do 20 metara u sekundi, a najjači udari iznosili su 24m/s. Kiša u ovom gradu pada već više od 17 sati.

Nevreme je zahvatilo i Kotor, a jaka kiša je u Baru gde su talasi do četiri metra

- U proteklih 24 sata u Baru je palo 45 litara kiše po kvadratnom metru - javlja Radio Bar.

 
More je jako uzburkano, a udari juga dostižu do 29 metara u sekundi, odnosno 100 kilometara na sat.

Jaka kiša nije zaobišla ni sever države pa je na putu Nikšić - Šavnik došlo i do odrona. Na jednom delu puta obrušila se veća stena, ali srećom nije došlo do ozbiljnijih posledica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kiki

pre 6 godina

Држ те се браќа Црногорци.

BorisDe

pre 6 godina

Tamo neko gore gleda i vidi milogorce balegare iz kamena bez vode koji su usli u nato.

ljuba

pre 4 godine

Sad ce njima prijatelji iz Kolumbije da priskoce u pomoc

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija