• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

01.12.2017

15:40

UMRLA JE REPUBLIKA HRVATSKA! Zagreb oblepljen umrlicama - Hrvati u šoku

Balkan

UMRLA JE REPUBLIKA HRVATSKA! Zagreb oblepljen umrlicama - Hrvati u šoku

Podeli vest

Zagreb je oblepljen čituljama Republici Hrvatskoj na kojim nepoznati autor sugrađane poziva na današnji protest na Markovom trgu

Autor čitulja obaveštava građane "kojima je još stalo" da je u 27. godini preminula Republika Hrvatska. 

U gornjem delu čitulje citirane su navodne poslednje reči bivšeg komandanta Glavnog štaba HVO-a Slobodana Praljka, koji je u haškoj sudnici izvršio samoubistvo nakon što je osuđen za ratne zločine: "Živite i borite se, nemojte završiti kao ja. Ne predajte se nikada!".

- U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i državljanima, kojima je još stalo: tužnu vest da je u 27. godini života nakon duge i teške borbe protiv lopovluka, korupcije, te radi neizlečive bolesti karcinoma društva ('pohlepnih političara'), izdahnula naša draga, majka, baka, domovina Republika Hrvatska (30. 5.1990. do 01.1. 2018.). Poslednji ispraćaj će se održati na Trgu svetog Marka, Zagreb 01.12. 2017. u 10 sati.

Ožalošćeni: većina hrvatskog naroda, radnici, studenti, mladi, njihovi roditelji, bake i dedovi. Oni koji ne mogu da donesu venac i sveću za poginule koji su dali život za domovinu zapitajte se šta ste radili 1.12.2017. dok se još nešto moglo preduzeti, 'uručiti otkaz ugovora o radu saborskim zastupnicima' javnim suđenjem poslanicima i političarima za 27 godina pljačke, silovanja, kršenja ustavnih i međunarodnih zakona, veleizdaje naroda i nacionalnih interesa te uvođenje direktne demokratije! Počivala u ropotarnici istorije!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar

pre 6 godina

Ja bih voleo da joj zapalim svecu..."Kako se rodila zivela tako zavrsila"!!! Pokrstavanjem...ubijanjem...Lazima ..Zlocinima!!!

Zlatica

pre 6 godina

Koji je to narod ??? Da li to oni slave ili zale ratnog zlocinca ???Koji primitivni i neobrazovan narod ,cast izuzecima.Ne znaju ili nece stvari da posmatraju realno i iskreno !

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija