• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr

04.12.2017

10:41

NIKO NE ZNA GDE SU POSMRTNI OSTACI SAMOUBICE PRALJKA! Telo zločinca u tajnosti vraćaju u Hrvatsku?!

Balkan

NIKO NE ZNA GDE SU POSMRTNI OSTACI SAMOUBICE PRALJKA! Telo zločinca u tajnosti vraćaju u Hrvatsku?!

Podeli vest

Pet dana je prošlo od samoubistva Slobodana Praljka u Hagu, a i dalje nije poznato kada će njegovo telo biti vraćeno u Hrvatsku, piše Index

Oni podsećaju da je holandsko tužilaštvo u petak objavilo preliminarne rezultate obdukcije i da je u telu Slobodana Praljka pronađen cijanid.

Međutim, kako navode, još uvek nije poznato kada će njegovo telo biti vraćeno u Hrvatsku, tj. da li mora da ostane u Holandiji do kraja istrage.

HRT ističe da bi telo eventualno moglo za početak da bude vraćeno u bolnicu u kojoj je Praljak preminuo, ali to nije verovatno. 

GARDIJAN: PLENKOVIĆ JE PRVI EVROPSKI PREMIJER KOJI JE PODRŽAO RATNOG ZLOČINCA! Svetski mediji šokirani reakcijom zvanične Hrvatske NA SMRT PRALJKA!

U holandskom Institutu za fiziku, gde je obavljena obdukcija, kažu da nemaju ovlašćenja da daju informacije o slučaju, pa su hrvatske novinare uputili na Kancelariju javnog tužioca koji ne radi vikendom. 

- Znamo da je Praljak izrazio želju da njegov ispraćaj bude intiman. Jedan od mogućih scenarija je da bi, poštujući njegovu volju - telo Slobodana Praljka moglo u Hrvatsku da bude prebačeno u tajnosti. Radi se o spekulaciji, ali da hrvatska ambasada već dva dana ne daje nove informacije - to je jedna od mogućnosti - javio je iz Haga HRT-ov reporter. 

ZAVERA! Sve je više dokaza o organizovanoj akciji u Hagu - ADVOKAT, STRAŽARI I DOKTORI POMOGLI PRALJKU DA SE UBIJE!

Mediji su pre nekoliko dana objavili da postoji jedno starije pismo u kojem je Praljak još pre par godina tražio da se u slučaju njegove iznenadne smrti ne organizuje sahrana. 

"Ne želim ni groba ni pogreba, a moj pepeo prospite po Mirogoju", napisao je tada Praljak.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Subotica

pre 6 godina

Od prvog dana ja i dalje tvrdim da je ovaj zlocinac ziv i da je sve iscenirano oko kobajagi samoubistva! Eto, svaki dan se pojavljuje neki dokaz za to. Ne zna se gde je les? Pepeo ce biti rasut po Mirogoju? A ko ga je uopste video mrtvog? Sve se odvija u tajnosti? Rekla kazala isto kao i za Bin Ladena!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija