• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.12.2017

18:04

USTAŠU OD USTAŠA ČUVA POLICIJA! Srbijo ima li šta lepše? Šeks tvrdi da je Mesić kriv za smrt Praljka, a Mesić da će Šeks biti kriv ako se njemu nešto desi!

Balkan

USTAŠU OD USTAŠA ČUVA POLICIJA! Srbijo ima li šta lepše? Šeks tvrdi da je Mesić kriv za smrt Praljka, a Mesić da će Šeks biti kriv ako se njemu nešto desi!

Podeli vest

Posle optužbi za veleizdaju i prozivki Vladimira Šeksa da je kriv za samoubistvo osuđenog ratnog zločinca Slobodana Praljka, nekadašnji predsednik Hrvatske Stjepan Mesić dobio je pojačanu polcijsku zaštitu, a Vladimiru Šeksu poručio da će biti direktno odgovoran za slučaj da se njemu nešto dogodi

Zagrebački nedeljnik Nacional piše da je Vladimir Šeks, predsednik Savetodavnog veća HDZ-a i neformalni savetnik premijera Andreja Plenkovića, kao glavnog krivca za osuđujuću presudu šestorici Hrvata iz Bosne i Hercegovine u Hagu optužio je bivšeg predsednika Stjepana Mesića.

HRVATSKA USVOJILA ZAKON PO KOME SU SVI SRBI AGRESORI! Pupovac i srpski poslanici bili UZDRŽANI?!

Šeks je Mesića optužio u brojnim istupima braneći tezu haškog tužilaštva da su Franjo Tuđman, Gojko Šušak i Janko Bobetko, sa šestoricom bivših dužnosnika Herceg-Bosne, sprovodili udruženi zločinački poduhvat u odnosu na Bosnu i Hercegovinu.

HRVATI ĆE TEK SAD POLUDETI: Moskva može da stavi VETO NA PRESUDU GENERALU MLADIĆU!

U intervjuu zagrebačkom nedeljeniku pod naslvom "Ako mi se nešto dogoditi direktno će biti odgovoran Vladimir Seks, zvani Kolega i Sova", Mesić je kazao:

EKSKLUZIVNO! TRANSKRIPT RAZGOVORA TUĐMANA I PRALJKA: Evo kako su delili BiH 1992, ali i kišu optužili za rušenje mostarskog mosta!

- Vladimir Šeks bi morao biti svestan činjenice da je, izričući ničim potkrepljenu optužbu protiv mene, preuzeo diektnu, a ne posrednu odgovornost za sve što bi mi se moglo dogoditi. Naglašavam: direktnu odgovornost. A od njegovih optužbi nemam potrebu da se branim niti to želim i imam razloga.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija