• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernji list/Informer.rs

10.12.2017

15:01

KAFANSKI PEVAČ UBIO KIK-BOKSERA! Satima čekao žrtvu, a onda mu ispalio rafal u glavu

Balkan

KAFANSKI PEVAČ UBIO KIK-BOKSERA! Satima čekao žrtvu, a onda mu ispalio rafal u glavu

Podeli vest

Mirko Marić (39), pevač narodne muzike, koji je povremeno nastupao po zagrebačkim noćnim klubovima, ubio je Stipana Ivića (37), bivšeg izbacivača i kik-boksera

Ubistvo se dogodilo 7. maja na parkingu ispred kluba "Element" u zagrebačkom naselju Špansko.

Marić je Ivića satima čekao, prethodno se dovezavši taksijem iz Ivanić Grada, gde je bio na proslavi Đurđevdana kod prijatelja.

Oni koji ga znaju primetili su da je taj dan bio potišten, a bilo im je čudno i što su drugi Marića, dežurnog veseljaka, moljakali da im nešto zapeva.

ŠOK! PRALJAK TAJNO KREMIRAN: Niko nije video telo, ne zna se kad je doneto, SAHRANI PRISUSTVOVALA SAMO PORODICA!

U jednom trenutku je prijateljima rekao da ide da se nađe sa devojkom. To je bio samo izgovor za zločin koji je nameravao dapočiniti. Seo je u taksi, odvezao se kući, rekao je taksisti da ga pričeka, presvukao se, uzeo pištolj pa taksisti rekao da gaodveze u Špansko.

Tamo je satima na kiši stajao čekajući da se Ivić pojavi. Kada se to konačno dogodilo, prišao je Ivićevom vozilu i kroz staklo u njega ispalio pet hitaca.

RADOVAN UBIO SINA, POSUO GA KREČOM I OSTAVIO LEŠ DA SE 60 DANA RASPADA USRED KUĆE! Posle zločina, pekao rakiju u dvorištu!

Nakon toga je pobegao. Otišao je do rođaka, kojem je ispričao što je učinio, a nekih desetak sati nakon ubistva, u pratnji advokata predao se policiji. Sa sobom je doneo i pištolj iz kojeg je pucao i čaure koje su se tom prilikom rasule po tlu.

- U jednom trenutku u meni se nešto prelomilo i odlučio sam da ubijem Ivića koji mi je pretio. Ivić je naredio da se premlati i moj rođak Ivko Marić. Slomili su mu lobanju i zapalili mu automobil. I meni je Ivić pretio više puta, a ja sam ga prijavljivao policiji. Bojao sam se i da meni nešto napravi. Dočekao sam ga sakriven iza štanda, a kada je došao autom, prišao sam mu i pucao mu u glavu. Video sam da mu je glava klonula... - ispričao je istražiteljima Marić nakon što se predao.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija