• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

17.12.2017

22:15

NOVA PRAVILA PONAŠANJA NA CRNOGORSKIM PLAŽAMA: Nešto se više neće naplaćivati, a neke stvari neće smeti da se rade

Balkan

NOVA PRAVILA PONAŠANJA NA CRNOGORSKIM PLAŽAMA: Nešto se više neće naplaćivati, a neke stvari neće smeti da se rade

Podeli vest

Ulaz na plaže na crnogorskom primorju po novom Zakonu o turizmu više neće biti naplaćivan. Neće biti dozvoljeno ni uslovljavanje da morate obavezno da koristite ležaljke i suncobrane

Predlog Zakona o turizmu, koji je utvrđen na sednici Vlade zabranjuje uslovljavanje obaveznog korišćenja plažnog mobilijara, kao i izdavanje skutera i držanje istih na plažama.

Neće biti lako onima koji imaju ljubimce jer će im biti zabranjeno da ih dovode na plažu, osim na za to predviđenim lokacijama, ali ni vlasnicima vozila jer parkiranje neće biti dozvoljeno, saznaje Bar info.

U predlogu zakona stoji i da će biti zabranjeno kampovati izvan kampova, a u suprotnom nadležni inspektor preduzeće mere nadzora kada se utvrdi da osoba kampuje izvan prostora određenog za kampovanje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Док су Црногорци... - "Монтенегрини"...видети ме неће...!! Кад постану поново ЦРНОГОРЦИ ...и схвате, "Ђе су гријешили"...- Ето мене поново...~ До тада... "ауфидерзен" МонтеНегро...!

djole

pre 6 godina

A dje cu tamo, treba mi prevodilac za jezik koji vise nije po Vuku vec po albancu.Srbi tamo nisu pozeljni GRCKA je zakon.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija