• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Klix.ba

25.12.2017

10:44

(VIDEO) PODIGNUTA BRANA NA MILJACKI: Češlja se korito reke u potrazi za telom Aldina Mulića!

Balkan

(VIDEO) PODIGNUTA BRANA NA MILJACKI: Češlja se korito reke u potrazi za telom Aldina Mulića!

Podeli vest

Federalna uprava civilne zaštite (FUCZ), koja rukovodi akcijama potrage, podigla je branu na Bentbaši kako bi spasioci mogli detaljno da pročešljaju korito Miljacke, u koju je pre 13 dana upao Aldin Mulić

FUCZ je i ranije razmatrao ovu mogućnost, ali to nije bilo moguće jer bi brana pukla i napravila mnogo veću štetu, a detaljno pretraživanje korita reke nije bilo moguće zbog visokog vodostaja. 

- Proteklih danas smo uradili sve što je u našoj moći. Sada su se stekli uslovi da zatvorimo branu, biće zatvorena tri sata i pregledaćemo celo korito od Dolac Malte do ušća u reku Bosnu. Nadamo se da ćemo naći telo, a ako ga ne nađemo, barem ćemo otkloniti ovu mogućnost - kazao je Fahrudin Solak, direktor FUCZ-a.

OSMI DAN POTRAGE! Ni traga od mladića koji je upao u Miljacku!

Sad je vodostaj opao i Miljacka je zatvorena, a 11 timova FUCZ ušlo je u reku i pretražuje deo od Dolac Malte do ušća u reku Bosnu, dug 11 kilometara. Osim pripadnika FUCZ, u potrazi učestvuju i GSS stanica Sarajevo i GSS Novi Grad, Opštinska služba civilne zaštite Konjic, pripadnici Kantonalne uprave civilne zaštite KS, kao i rodbina i prijatelji stradalog mladića, koji su prethodno upoznati o ovoj akciji.

Aldin Mulić i Irhan Fočo upali su u reku Miljacku u ranim jutarnjim satima 13. decembra. Telo Irhana Foče pronađeno je 14. decembra kod Visokog, koji je u prošlu subotu (23. decembar) sahranjen na Gradskom groblju Vlakovo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cetnik

pre 6 godina

Ne veruj Turcinu ni u Alaha kada se klanja--u poturice Vera je jos manja!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija