• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.12.2017

17:49

USTAŠKI UNUK OPET VREĐA! Milanović: Srbijom 100 godina vlada "beogradska čaršija"!

Balkan

USTAŠKI UNUK OPET VREĐA! Milanović: Srbijom 100 godina vlada "beogradska čaršija"!

Podeli vest

Bivši premijer i lider SDP Zoran Milanović izjavio je da se u Srbiji danas vodi "čaršijska politika", koja uz određene pauze, drma beogradskom političkom scenom duže od 100 godina

- To je tačnije rečeno srbijanska, odnosno čaršijska politika. U Beogradu i danas postoji nama s hrvatske levice i levog centra relativno bliska i ne baš malobrojna grupa ljudi, ali postoji i famozna čaršija. Razumete o čemu govorim. Ta čaršija, uz određene pauze, drma beogradskom politikom već duže od 100 godina - rekao je Milanović odgovarajući na pitanje riječkog Novog lista kako se treba ponašati prema srpskoj politici i predsedniku Aleksandru Vučiću.

S jedne strane, kaže Milanović, moraš prihvatiti volju naroda koji bira ono sto želi, kao i u Poljskoj i Mađarskoj, ali ne možete ljude terati da to apriorno poštuju na vrednosnom niovu.

- Nakon svega što se dogodilo, i još se uvek događa, neki će ljudi itekako morati da dokažu da pripadamo istom društvu. Najtužnije je to što su određeni hrvatski političari svojevremeno, pa i dan danas, znali da padnu u strastveni zagrljaj tih manipulatora - rekao je Milanović.

U opširnom intervjuu za riječki Novi list, Milanović kaže da je stranački gledano njegova politička karijera završena, te da ne namerava da se kandiduje za predsednika Hrvatske.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
brane

pre 6 godina

Pa šta ovaj ima još da kaže, ubačeni hadezeovac koji je po zadatku uništio SDP.

Branko

pre 6 godina

Ustaski licemer, po cemu je on zakljucio da Srbi zele biti isto drustvo sa njima?????!!!!!

Sasa

pre 6 godina

Pogledajte mu samo usta i sta mislite zasta mu sluze dobro.

nada

pre 6 godina

Bolje da drma carsija nego ustaski sinovi !!!!!!!!!!!!!!!! Jadna je Hrvatska dok su je takvi vodili ili je vode !!!!!!!!!!!!!

Lala

pre 6 godina

Pa Milanoviću Srbine ja lično nebi voleo da pripadamo istom društvu.

pera

pre 6 godina

ovaj covek je bolestan,kao i vecina hrvata,pa zato ne treba obracati paznju na njegove izjave,jer da je nesto znao bio bi i dalje predsednik te bolesne drzave. pozdrav.

Zlatica

pre 6 godina

ŠTA LUPETA OPET OVAJ???A KO VLADA LIJEPOM NJIHOVOM DESETLJIJEĆIMA ???

Rade

pre 6 godina

Rošavi, nacrtaj, šta želiš da kažeš !!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija